Podvádí Brad Angelinu s držitelkou Českého lva?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podvádí Brad Angelinu s držitelkou Českého lva?!

Je jeden z nejslavnějších párů před krachem?
Je jeden z nejslavnějších párů před krachem? (Foto Profimedia.cz, )

Manželství Brada Pitta a Angelina Jolie je v troskách! Alespoň to tvrdí magazín Star, podle něhož má hollywoodský pár snů vážné problémy. Resp. problém. A ten má dokonce i konkrétní jméno: Marion Cotillard (40), která je držitelkou Českého lva za hlavní roli ve filmu Edith Piaf!

Když si Pitt loni po deseti letech známosti Angelinu vzal, zdálo se, že spolu dožijí v dobrém i zlém, dokud je smrt nerozdělí. Jenže to by Pitt nemohl natáčet další film a znovu se při něm zamilovat!


Podle amerického magazínu mu učarovala francouzská kráska Marion Cotillard, se kterou hraje v novém snímku Allied (Five Seconds of Silence). „K něčemu mezi nimi rozhodně došlo. Členové štábu byli přesvědčeni o tom, že vzájemnou lásku před kamerami rozhodně nepředstírají,“ píše Star. Pitt a Jolie se navíc objevují v poslední době na veřejnosti každý sám, herečka navíc kvůli špatnému psychickému stavu zhubla a váží jenom 40 kilo. Jsou za tím snad hádky s Pittem?



Přečtěte si
levandulova
6. 5. 2016 • 22:04

Jak se do lesa, tak se z lesa...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.