Odhalené soukromí Perkausové: Strhne se bitva o 170 milionů dolarů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhalené soukromí Perkausové: Strhne se bitva o 170 milionů dolarů?

Se svým otcem se mladá moderátorka Eva Perkausová stýká velice málo. Může za to jeho minulost i bývalá manželka.
Se svým otcem se mladá moderátorka Eva Perkausová stýká velice málo. Může za to jeho minulost i bývalá manželka. (Foto Aha!: David Kundrát)

V rodině moderátorky televizního pořadu Top Star magazín Evy Perkausové (21) nejsou vztahy rozhodně ideální. S otcem prý nemluví od puberty. Může za to z velké části Evina matka, která na svého bývalého manžela dodnes vzpomíná ve zlém.

Ladislav Perkaus (63) byl za socialismu jedním z nejznámějších veksláků. Podle něj byl dokonce natočen legendární film Bony a klid. Ačkoliv patřil v době „šmelení peněz“ k těm  nejbohatším, přesto spadla klec a Perkaus skončil ve vazbě.


Rozmarný způsob života se podepsal i na jeho vztahu k Evě. Matka ji před zlotřilým otcem zřejmě chtěla chránit, a tak nastolila příslušná opatření, díky kterým Perkaus dodnes svou dceru vídá jen velice málo. „Máma ji hrozně zpracovává a štve proti mně. Má na ni po našem rozvodu, kdy bylo Evičce třináct, velký vliv. Šíří o mně jen pomluvy, že jsem kriminálník a bezdomovec,“ svěřil se v rozhovoru pro Blesk. Ze slov bývalého veksláka, který dnes podniká v oblasti umění, vyplývá, že vztahy bývalého manželského páru jsou vyostřené dodnes. „Teď máme velký obchod s jedním obrazem od umělce, který byl naposledy vydražen za 170 milionů dolarů. Počítám, že až se to provalí, tak na mě matka Evičky vyrukuje s tím, že se kupoval v době, kdy jsme byli manželé,“ dodal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.