Slavnostní premiéra Babovřesk 3: Žilkové čouhala sláma z auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavnostní premiéra Babovřesk 3: Žilkové čouhala sláma z auta!

Veronika Žilková vozí v kufru krmivo pro poníka dcery Kordulky.
Veronika Žilková vozí v kufru krmivo pro poníka dcery Kordulky. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz, ara)

Dlouho očekávaný film Zdeňka Trošky (61) Babovřesky 3 se dočkal své premiéry. A že se děly věci! Na večírku si kromě babek, ze kterých režisér udělal hvězdy, vyhodily z kopýtka slavní herci. Lukáš Langmajer se svlékal a dcera Veroniky Žilkové byla na svém prvním velkém mejdanu. Bez brýlí a namalovaná...

Největší hvězdou večera nebyli Zdeněk Troška ani Veronika Žilková (53), ale její dcera Kordulka Stropnická (9). Vypadá to, že jí po Agátě Prachařové (29) doma roste další modelka!

„Kordulce jsem nechala udělat kontaktní čočky, umí si je i nandat. A taky se na premiéru trochu nalíčila. Sama! Já si toho všimla až při vystupování z auta,“ prozradila deníku Aha! herečka. „Vlastně je to poprvé, doteď měla brýle a říkala, že pod ně nemá cenu se líčit... Ale do školy opět půjde přes týden v brýlích. I za tu cenu, že se jí ostatní děti budou posmívat »brejloune«,“ dodala přísná matka. Pro své děti ale udělá cokoliv.

Dokonce s sebou i na premiéru vozí krmivo pro poníka, který Kordulka dostala od Ježíška. „Bylo to skvělé rozhodnutí. Poník učí Kordulku zodpovědnosti a poctivě se o něj stará. Jen já musím vozit v kufru seno a slámu,“ smála se paní starostová z Babovřesek, která však auto zaparkovala na zákazu zastavení. Langmajer se svlékl Kvůli sexu!
Nečekaný striptýz před klubem Lávka, kde se konal premiérový večírek, předvedl Lukáš Langmajer (34) alias farář Šoustal. „Jsme u Vltavy a v prosinci do ní vlezl jak můj bratr, tak otec. To, co ti dva dědci, dokážu taky,“ vtipkoval mladší bratr Jiřího Langmajera (48).

„Vyhecovala mě moje žena Lucka. Vsadili jsme se a já teď po ní na oplátku můžu chtít něco nového v sexu,“ přiznal Aha! herec, který se sice svlékl, ale do vody za žádnou cenu nevlezl.



Přečtěte si
illis
25. 1. 2015 • 16:35

Tak nám Aháci cenzurují a mažou diskuzi. K tomuto článku byla docela slušná diskuze a najednou je vše pryč. To jsou asi za něco redaktůrci ministrové Žilkové zavázani .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.