Alexander Hemala nezvykle drsně: Z čeho viní ženy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alexander Hemala nezvykle drsně: Z čeho viní ženy?

Alexandr Hemala o ženách
Alexandr Hemala o ženách (Foto Aha! – herminapress.cz)

Bývalý hlasatel Alexander Hemala je šťastně ženatý a s manželkou Vlastou má tři děti - Andreu, Jakuba a Nikolu. Ač na první pohled působí bývalá tvář České televize jako starý dobrák, je tu něco, co ženám vyčítá.

„Ženy mi vzaly svobodu, ale já to tak neberu. Jsem několik desítek let štastně ženat, a na ostatní ženy se už můžu jen dívat,“ svěřil se Alexander Hemala serveru sip.denik.cz. Aby také ne, jeho žena za ním stále v těch nejtěžších momentech jeho života. Ať už se jednalo o jeho kolaps v 1997, kdy moderátor přišel o práci na plný úvazek a začal pracovat na volné noze, nebo o pár let později, kdy prodělal infarkt.

„Bez žen by nebyl život vůbec plastický, byl by zploštělý, fádní. To bych si připadal, že jsem v patnácti narukoval na vojnu a zůstal tam až do důchodu, kdyby žen nebylo,“ filosofoval dokonce moderátor v Receptáři, kde nahradil diváky oblíbeného Přemka Podlahu.



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
27. 10. 2014 • 17:53

Stastne zenaty ?????????????? Vzdyt ji zahybal cely zivot.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.