Letní rybičky: Marinované nudličky z tresky podle Jany Remkové

Léto bývá ve znamení lehčích jídel, tak proč místo těžkých klasic nevyzkoušet recept na lehkou rybu?
Marinované nudličky z tresky podle Jany Remkové
Potřebujete
200 g filetů z tmavé tresky • 2 lžičky citronové šťávy • 2 špetky citronového pepře • 1 malou chilli papričku • 2 cm kořene zázvoru • 2 lžičky sójové omáčky • ½ lžičky směsi koření Meat masala • sůl • olivový olej
Postup
Filet tmavé tresky nakrájíme na nudličky. V misce smícháme olivový olej, nasekanou chilli papričku, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku, koření Meat masala, sůl a citronový pepř. Do této marinády vložíme nakrájenou tresku. Zhruba po hodině vložíme jednotlivé kousky na pečicí papír v pekáčku a dáme do rozehřáté trouby na 220 ºC na zhruba 10 minut. Jako příloha jsou vhodné různě upravené brambory a zeleninový salát.