Velikonoční menu: Velikonoční vejce s lososovou pomazánkou
Uklízíte jako o život, chystáte pomlázku a barvy na vajíčka a ještě k tomu přemýšlíte, co na Velikonoce ukuchtit dobrého? Aha! vám přináší trochu inspirace pro slavnostní tabuli.
Velikonoční vejce s lososovou pomazánkou
Potřebujete
6 natvrdo uvařených vajec • 2 lžíce majonézy • 4 plátky uzeného lososa nebo šunky • 1 lžíce nasekaných kaparů • 1 jarní cibulka (bílá část) • špetka soli a pepře • kopr na ozdobu
Postup
Ponorným mixerem rozmixujte lososa na kaši. Přidejte majonézu, najemno nasekanou cibulku a kapary. Oloupaná vejce rozpulte. Pomocí lžičky nandejte lososovou pěnu na půlky vajec. Ozdobte kouskem lososa a snítkou kopru.