Rychlovky za pár korun: Masové hlavy s hřebínkem podle Květy Kroupové

No řekněte sami, nechutná snad každému čevapčiči, řízeček nebo karbanátky? Dnes vás naučíme to a další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají!
Masové hlavy s hřebínkem podle Květy Kroupové
Potřebujete:
• 500 g mletého masa • 1 vejce • 1 větší cibuli • 2 housky • mléko • 1 hrst petrželové natě • mletou sladkou papriku • mletý pepř • sůl • 1 lžíci hořčice • 3 stroužky česneku • 4 telecí párky • olej
Postup:
Mleté maso dobře promícháme s vejcem, nasekanou cibulí, houskami namočenými v mléce, nasekanou petrželkou, hořčicí, prolisovaným česnekem a kořením. Z těsta vytvarujeme koule o velikosti tenisáku a do středu zapíchneme půlku párku, který jsme po délce malinko nařízli (asi 2mm) a kolem jsme udělali zářezy (2cm), jako když připravujeme buřtíky na oheň. Potřeme olejem a vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180°C asi 20 minut. Podáváme se šťouchanými bramborami.