Rybí kuchařka: Pangasius na zelenině podle Veroniky Poláčkové

Co takhle zkusit ukuchtit rybu? Je lehké jídlo, vhodné na oběd i večeři. Rybí maso nemusíte vařit několik hodin a příprava je jednoduchá. Nechte se inspirovat recepty našich čtenářů a zkuste ryby z našich i vzdálenějších vod.
Pangasius na zelenině podle Veroniky Poláčkové
Potřebujete
3 filety pangasia • 1 sáček mražené italské zeleninové směsi • 100 g tvrdého sýra • 80 g kvalitní vepřové šunky • worcesterská omáčka • sůl • mletý pepř • máslo
Postup
Na dno zapékací misky dáme italskou mraženou zeleninovou směs, na kterou dáme omyté, osušené, osolené a opepřené filety pangasia. Takto připravenou zeleninu s rybou dáme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 20 minut. Potom rybu zakápneme worcesterskou omáčkou, posypeme na nudličky nakrájenou kvalitní vepřovou šunkou, nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a poklademe lupínky másla. Vše dáme ještě zapéct do trouby na 10 minut. Podáváme s vařenými bramborami.