Osvědčené rychlovky: Flíčky s uzeným a zelím podle Jany Remkové

Určitě to znáte - přijdete domů, máte hlad jako vlk a chcete se co nejdříve a nejvíce zasytit. Lehká odpověď? Těstoviny a různé variace na ně!
Flíčky s uzeným a zelím podle Jany Remkové
Potřebujete:
½ balíčku flíčků • 150 g uzeného masa • ½ menší hlávky zelí • 1 jarní cibulku • 50 g slaniny • sůl • mletý pepř • kmín
Postup:
Flíčky předem uvaříme v osolené vodě. Do hrnce dáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou zelenou cibulku. Chvilinku restujeme, než slanina pustí tuk a přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, promícháme. Do této směsi nakrájíme na čtverečky hlávkové zelí a přidáme trochu kmínu. Vše podlijeme cca 100 ml vody a dusíme zhruba 15 minut do úplného zredukování vody. Podle chuti osolíme, opepříme, spojíme s uvařenými flíčky a podáváme.