Osvědčené rychlovky: Kuřecí kari podle Martiny Antalové

Určitě to znáte - přijdete domů, máte hlad jako vlk a chcete se co nejdříve a nejvíce zasytit. Co takhle hodit na panev maso, zeleninu a k tomu rychlou přílohu?
Kuřecí kari podle Martiny Antalové
Potřebujete:
4 kuřecí prsa • 1 velkou cibuli • 350 g zeleniny (mrkev, žlutá a červená paprika, pórek, hrášek) • 2 lžíce kari • sůl • mletý pepř • 2 stroužky česneku • 1 lžíci oleje • 1 lžíci sójové omáčky • 1 lžičku jíšky
Postup:
Maso pokrájíme na kostky. Do kastrolu nalijeme olej, přidáme pokrájenou cibuli a orestujeme ji. Na cibuli vložíme maso, osolíme a ochutíme kari a mletým pepřem. Promícháme, přisypeme pokrájenou zeleninu, rozmačkaný česnek a podlijeme vodou. Podusíme, dochutíme sójovou omáčkou, přidáme jíšku na zahuštění a necháme ještě 10 minut provařit. Podáváme s dušenou rýží.