Rychlovky za pár korun: Lasagne s pudinkem a ovocem podle Evy Gálové

No řekněte sami, nechutná snad každému poctivá česká bramboračka, škubánky nebo knedlíčky? Dnes vás ale naučíme další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají.
Lasagne s pudinkem a ovocem podle Evy Gálové
Potřebujete
6 plátů lasagní • 500 ml smetany na vaření • 1 pudinkový prášek smetana/vanilka • 2 lžíce vanilkového cukru • 100 g hery • lesní ovoce • krystalový cukr
Postup
Ze smetany, vanilkového cukru, pudinkového prášku uvaříme pudink, ještě do horkého vmícháme do něj heru. Lasagne povaříme dle návodu. Do zapékací misky vymazané herou dáme pláty lasagní, na ně vrstvu ovoce, které zakryjeme krémem. Postup opakujeme, poslední vrstvu by měl tvořit krém a měla by být vyšší. Tuto poslední vrstvu pocukrujeme krystalovým cukrem a vše pečeme v předehřáté troubě na 180 ºC asi 30 minut, až cukr zkaramelizuje.