Osvědčené rychlovky: Špagety flamendr podle Pavly Tomanové

Určitě to znáte - přijdete domů, máte hlad jako vlk a chcete se co nejdříve a nejvíce zasytit. Lehká odpověď? Těstoviny a různé variace na ně!
Špagety flamendr podle Pavly Tomanové
Potřebujete:
100 – 150 g uzeného boku flamendr • ½ balíčku špaget • 1 červenou kapii • 10 cm pórku • 4 žampiony • 50 g sušených rajčat • sůl • mletý pepř • 100 g strouhané nivy
Postup:
Špagety uvaříme dle návodu. Na pánvi lehce orestujeme na kostičky nakrájený bok flamendr (může se nahradit libovější anglickou slaninou), přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony, na proužky pokrájenou kapii, pórek nakrájený na kolečka a jemně nakrájená sušená rajčata. Restujeme 5 minut, až se chutě propojí, lehce osolíme, opepříme a přidáme do směsi uvařené špagety. Promícháme a posypeme strouhanou nivou.