Hodně svérázná matka: Dcera (11) jezdí už dva roky sama po Evropě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hodně svérázná matka: Dcera (11) jezdí už dva roky sama po Evropě!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dost svéráznou výchovu aplikuje na svou dcerku Angličanka Anne Atkinsová. Malou Rosalii (11) nechává už od jejích devíti let samotnou cestovat po Evropě! Navíc tvrdí, že je to pro její dobro a žádné nebezpečí jí nehrozí.

Rosalie se musela otrkávat už odmala. V sedmi letech začala chodit do školy sama, pěšky, denně téměř 2 kilometry tam a dva zpátky. O další dva roky později už letěla za známými do Francie. Rovněž sama. Na týden. A bez mobilu!

2044595:gallery:true:true

Terč pedofilů?

Matka Anne tvrdí, že je to pro její dobro. „Připraví ji to na život, bude odolnější a sebevědomější,“ tvrdí. Veřejnost si ale myslí pravý opak. Na internetu se už objevily petice za to, aby jí dítě bylo odebráno. „Vzkazují mi, že ji dávám napospas každému pedofilovi v Evropě. Ale není to pravda. Svět je mnohem bezpečnější, než si myslíme. Žádné hrozby na Rosalii nečekají,“ překvapuje dáma z Bedfordu, která už s manželem podobně vychovala další čtyři děti.

Odolní jedinci
A ze Sereny, Lary, Alexandra a Benjamina prý vyrostli odolní jedinci. Koneckonců, dobrodružné dospívání si pochvaluje i sama Rosalie. „Jsem ráda, že mi rodiče věří. Taková výchova vás nachystá na život,“ prohlašuje.

Autor:  štš

Přečtěte si
slavibor
9. 8. 2014 • 23:51

Souhlas. Synek mých přátel létal takto za babičkou na prázdniny už od 4 let. Na letišti ho rodiče předali personálu, který se po celou dobu o něj staral a v místě příletu (v cizině) ho vyzvedla babička. Klukovi je dnes 25 let, takže je to už hezká řádka let. Nikdy s tím žádný problém nebyl, po celou dobu je o tyto děti nadstandardně postaráno. Souhlas i s posledním odstavcem, opravdu to tak bylo, děti chodily samy do školy i mnohem více km, někdy ve sněhu a mrazu, také lezly po stromech, brouzdaly se v potoce, a to vše bez mobilu. Tehdá nebyly ani pevné linky, natož mobily. V článku je zdůrazněno vykřičníkem, že dívčina jela bez mobilu! To je teda malér.

camse
9. 8. 2014 • 12:09

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.