Rozhovor vrahů Švába a "udavače" Dimitrova u soudu: Byl jsi jako brácha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rozhovor vrahů Švába a "udavače" Dimitrova u soudu: Byl jsi jako brácha!

Šváb se diví, že ho udává člověk, jemuž platil zubaře i kupoval prostitutky...
Šváb se diví, že ho udává člověk, jemuž platil zubaře i kupoval prostitutky... (Foto Aha! – Daniel Černovský, ČTK – Michal Doležal, koláž Ahaonline.cz)

Brácho, jak jsi mi to mohl udělat? V takovém duchu se včera u soudu nesl rozhovor Michaela Švába (46) se spolupracujícím obžalovaným Danielem Dimitrovem.

Koupil jsem ti notebook, dával jsem ti oblečení, platil jsem ti zubaře i holky... Tak se před soudem obořil údajný šéf gangu únosců Michael Šváb na svého dřívějšího nejlepšího kamaráda a spolupachatele Daniela. Bývalý policista Dimitrov nyní u soudu vystupuje jako spolupracující obžalovaný a na ostatní členy gangu bez rozpaků »práská«.


„Pamatuješ, jak jsem ti dřív říkal? Říkal jsem ti brácho,“ hrál včera před soudem na city Michael Šváb. „Pan Dimitrov, kdyby mu řekli, že přistálo UFO, tak podepíše, že ho viděl,“ prohlásil. Jemu i Dimitrovovi hrozí za údajné únosy a vraždy podnikatelů až doživotní vězení.

Přečtěte si
prroud
15. 7. 2014 • 10:24

"Jemu i Dimitrovovi hrozí za údajné únosy a vraždy podnikatelů až doživotní vězení.",nejak nechapu to "UDAJNY"......co teda delaji pred soudem? Nebo zase pisalek nevi ktera bije?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.