Pohřeb zbytečně otrávené těhotné ženy z Orlové: Lucii (†32) zazpívala Lucie Bílá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb zbytečně otrávené těhotné ženy z Orlové: Lucii (†32) zazpívala Lucie Bílá!

Matka Mária se starší sestrou mrtvé Janou.
Matka Mária se starší sestrou mrtvé Janou. (Foto Aha! – Ivana Žáková)

Svojí mamince Lucii S. (†32) dal včera navždy sbohem její syn Nicolas (6). Během pohřbu v orlovské obřadní síni seděl přímo před rakví vedle plačící babičky a zdrceného táty.

S Lucií, která namísto glukózy během těhotenského testu vypila dezinfekci, se přišla rozloučit více než stovka lidí. A plakali všichni. Nejen kvůli zbytečně zmařenému životu, ale také pro její nenarozenou holčičku. Na svět měla přijít první týden v září.


Manžel Stanislav se na začátku pohřbu zhroutil v slzách a uklidňovali ho rodiče Lucie. Když odezněla píseň Ave Maria od Lucie Bílé, role se obrátily. Maminka Mária K. plakala nahlas až do konce pohřbu. Útěchou jí byl jen vnouček a její další dvě dcery Martina (23) a Jana (33), která o prázdninách porodí druhé dítě.

Matka Mária: Potrestejte viníky!
Všichni přítomní na pohřbu doufali, že viníci budou náležitě potrestáni. Maminka Aha! přiznala, že doposud ani nevědí, kdo osudnou minulou středu v ordinaci pracoval. „Celou záležitost už budeme řešit s právníkem. Chceme, aby smrt dcery byla řádně prošetřena,“ dodala. Policisté doposud nikoho neobvinili.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.