Překvapená Wendy: Sedím si takhle v obýváku a... Dovnitř vtrhl orel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Překvapená Wendy: Sedím si takhle v obýváku a... Dovnitř vtrhl orel!

A najednou se v obývacím pokoji objevil orel!
A najednou se v obývacím pokoji objevil orel! (Profimedia.cz)

Znáte to – přijdete domů unaveni z práce, uvelebíte se na pohovce a chystáte se vychutnat svůj oblíbený pořad v telce. Stejné plány měla i Wendy z britského města Poole, ale to ještě netušila, že klidný letní večer se změní v nečekané drama. Do obýváku jí vtrhl orel stepní!

Wendy Morell je velká fanouška tenisu, a proto si nechtěla nechat ujít finále turnaje French Open. Na »slavnostní« večer si pozvala i kámošku Karen. Pak to ale přišlo! „Zrovna jsme se usadily, když do pokoje vtrhla obrovská černá věc. Nejdřív jsme nevěděly, co se děje, úplně jsme zpanikařily,“ popisuje vyjukaná Wendy orlí náletŠunku nechtěl
Obří pták poletoval chvíli po místnosti a kromě zmatku nadělal pořádnou škodu! Než se usadil na skříni, tak rozbil několik věcí! „Měl tak půl metru, snažily jsem se ho vylákat ven na kus šunky, ale nezabralo to,“ vzpomíná majitelka bytu. Zoufalé kamarádky musely zavolat policii.

Cítil se tam zjevně příjemně, chvíli vypadal jako vycpaný exponát.

Říkají mu Bouře
Pro dravce si nakonec přijel jeho majitel James Moore, kterému orel uletěl. „ Jsem šťastný, že jsem orla našel a omlouvám se Wendy za zničený večer,“ dodal James. A jak že se jmenuje jeho opeřený miláček? Storm, čili v překladu Bouře. Vpravdě příhodné jméno!

A najednou se v obývacím pokoji objevil orel!

Autor:  mb

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.