Otřesný případ v Brně: Otec znásilňoval dceru! Má s ní 2 děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Otřesný případ v Brně: Otec znásilňoval dceru! Má s ní 2 děti!

Žena trpí posttraumatickou poruchou. (Ilustrační foto).
Žena trpí posttraumatickou poruchou. (Ilustrační foto). (Profimedia.cz)

Deset let znásilňoval dceru a zplodil s ní dvě děti! Teď za to bude zvrhlý otec Aladár F. z Brna pykat dvanáct let ve vězení. Trest mu potvrdil Krajský soud v Brně. Žena (29) dnes trpí posttraumatickou poruchou

Dívka, jíž tenkrát bylo pouhých 15 let, odešla v létě roku 2000 od matky ze Slovenska za otcem do Čech. V tu dobu ji táta také získal i do péče.
„Obžalovaný se na ni nejprve chodil dívat, když se koupala. A když jí pak na podzim bylo 16 let, začal ji v bytě v Brně-Husovicích několikrát do měsíce znásilňovat, i když se dívka bránila!“ stojí v rozsudku, který se Aha! podařilo získat.

Otřesný případ byl od začátku u soudu projednáván neveřejně. Aladár F. dceru bil, když mu nechtěla být po vůli a z deset let trvajícího incestu se narodily dvě děti! V roce 2002 – ješte před 18. narozeninami – porodila dceru a v roce 2006 syna.

„Obžalovaný zakazoval poškozené užívat antikoncepci a zakázal jí i potrat,“ píše se ve spisu. Navíc se musela starat o tři nevlastní sourozence. Ti znásilňování museli přihlížet.

Trpěla deset let
Utrpení skončilo až v červenci 2010, kdy žena odešla do azylového domu v Praze i s dětmi, které navíc muž tvrdě trestal. Kvůli znásilňování vlastním otcem trpí posttraumatickou stresovou poruchou.

Šablatůra a Fritzl jako vzor?
Invalidní důchodce Josef Šablatůra (73) před 3 roky vyfasoval 10 let basy za to, že opakovaně znásilňoval svou tehdy šestnáctiletou dceru a zplodil s ní dvě děti. Světově nejznámější byl případ Rakušana Josefa Fritzla, který s dcerou měl dokonce sedm dětí. 

Autor:  op

Přečtěte si
catherin4
29. 5. 2014 • 22:48

To je predsa u ciganov uplne bezne, tam sa normalne paria brat so sestrou, otec s dcerou, vsak preto su na tom inteligencne tak jak su. Keby urobili geneticke testy vo vsetkych osadach, nemali by to kam zatvarat lebo tolko bas ani nie je.

ppadys13
29. 5. 2014 • 14:41

Do Indie ne,je to drahé.Poslat je na onen svět.

averyso
29. 5. 2014 • 09:35

Aladár......no a je jasno, o jakou etnickou menšinu se jedná,dál není třeba ani číst! Toho cikána povinne vykastrovat,úd odstranit,aby uz nemohl nic a o ostatní už se postarají muklové v kriminále!Takova hyena nema mezi slušnými ldmi co dělat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.