Psychopat hodil do zahrady psům tašku otrávených buřtů!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Psychopat hodil do zahrady psům tašku otrávených buřtů!!

Neznámý psychopat vhodil do zahrady psům otrávené buřty
Neznámý psychopat vhodil do zahrady psům otrávené buřty (Foto Aha! – Pavel Ryšlink, archiv Terezy Apeltové)

Jeden pes zemřel a dva bojují o život po útoku neznámé bestie v Dobromilicích na Prostějovsku. Chovatelce někdo před týdnem v noci hodil do zahrady tašku plnou buřtů s jedem.

„Pustila jsem v noci psy na zahradu, aby se vyčurali. Chvíli po tom, co se vrátili, začali zvracet. Okamžitě jsme jeli k veterináři,“ popsala událost chovatelka Tereza Apeltová (33). Šarpeje Rockyho (11) bohužel musela po dvou dnech nechat utratit.

Neznámý psychopat vhodil do zahrady psům otrávené buřty

Vzácní gaskoňští honiči Athos (2,5) a Baltes (1,5) stále bojují o život. Prostějovští policisté nyní čekají na výsledky pitvy a rozbor jedu. Buřty údajně obsahovaly jedovaté červené granule. Za týrání hrozí pachateli tři roky vězení.

Neznámý psychopat vhodil do zahrady psům otrávené buřty

Přečtěte si
fizi
18. 3. 2014 • 16:13

Hygiena i samospráva domu to řeší dnes a denně.K čemu ale stížnosti jsou?Člověk,jdoucí o brlích uklouzne,zlámaný krček,operace...zvíře nepostihneš a majitel dělá mrtvého brouka,zvíře je jeho majetek ,nemůžeš mu ho odebrat,klidně Ti řekne,že tedy nebude se venčit na chodbě,ale v bytě a budou prochcané stropy.Tak uznalí jsou to lidé.Návrhy na službu,která by psy venčila,taky neprošly-musí se za ně platit.Hlevně že máme psa,jsme in a houby je mi po všem ostatním-no prostě hyenismus.Takový je život v jedné,raději nejmenované části Brna.

evicka55
18. 3. 2014 • 11:25

Souhlasím s vámi,takoví lidé by psa neměli mít,to co popisujete je neuvěřitelné a mělo by se to přešetřit.Co na to hygiena?O lásce ke zvířatům tady nemůže být řeč.Jinak pokud jsem se někoho dotkla,tak se omlouvám.

fizi
18. 3. 2014 • 08:40

Evičko,musím se Lepa zastat.Jistě má i on rád zvířata,jen má prostě jiný názor. I já jsem býval milovník psů a teď už mám jen jednoho pejska na dožití.Je na zahradě u domku a proto,že je vychovaný,se sousedy nemáme problém.Chodíme na návštěvu do domu těžce postižených lidí.Bydlí zde asi 30 rodin,jsou to lidé na vozíčcích,ke kterým musí chodit služba a nejen je krmit,ale třeba je i v noci otáčet,pokud žijí sami.Je to k neuvěření,ale v tomto domě žije 18 psů!!!!Jelikož s nimi lidé nemohou ven,pustí je na chodbu(však to úklidová služba uklidí,za to ji přece platíme),kde se psi servou,takže v 5.30 je budíček pro všechny partaje a všichni,jeden pěkně po druhém,vykonají potřebu.Tak je to denně.Těm postiženým,kteří nejsou na vozíku a sami ještě nějaký ten metr ujdou,aspoň k výtahu,nesmí nic vadit.Pejsci přece mají nárok na život a "chudáci" lidi prostě nemohou jít venčit.Tak jak tu Evičko platí to Vaše heslo,že kdo nemá rád zvířata,nemá rád ani lidi? Je to všechno o lidech a někteří lidi jsou prostě zmetci nevychovaní a necitliví.Psi mají přednost před dětmi,pes je můj a já si mohu dělat co chci.Jáááá.....

vykutalena.vdova
17. 3. 2014 • 16:30

O Tobě..Evičko a tobě podobným právě lepo píše...

vykutalena.vdova
17. 3. 2014 • 16:26

Tak...tak....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.