Psychopat hodil do zahrady psům tašku otrávených buřtů!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Psychopat hodil do zahrady psům tašku otrávených buřtů!!

Jeden pes zemřel a dva bojují o život po útoku neznámé bestie v Dobromilicích na Prostějovsku. Chovatelce někdo před týdnem v noci hodil do zahrady tašku plnou buřtů s jedem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

evicka55
17. 03. 2014 09:30

V minulosti měla skoro každá rodina na vesnici psa a nikomu to nevadilo.Žili jsme spokojeně v souladu s přírodou.Že pes štěká je normální,nesmí ale štěkat v noci a budit lidi.Pokud mám psa na výdělek a nevěnuji se mu,tak se potom není čemu divit.Uvědomte si,že pes je někdy to jediné co starým lidem zůstane pro lásku a radost.(což asi není tento případ)Bydlím v paneláku, kde má šest rodin malé pejsky.Nikomu to nevadí,pejsci jsou hodní,vychovaní a majitelé se o ně starají.Vždy záleží na lidech.A ještě něco,kdo nemá rád zvířata,nemá rád ani lidi,že pane lepo.

marie60
17. 03. 2014 10:21

fizi
18. 03. 2014 08:40

Evičko,musím se Lepa zastat.Jistě má i on rád zvířata,jen má prostě jiný názor. I já jsem býval milovník psů a teď už mám jen jednoho pejska na dožití.Je na zahradě u domku a proto,že je vychovaný,se sousedy nemáme problém.Chodíme na návštěvu do domu těžce postižených lidí.Bydlí zde asi 30 rodin,jsou to lidé na vozíčcích,ke kterým musí chodit služba a nejen je krmit,ale třeba je i v noci otáčet,pokud žijí sami.Je to k neuvěření,ale v tomto domě žije 18 psů!!!!Jelikož s nimi lidé nemohou ven,pustí je na chodbu(však to úklidová služba uklidí,za to ji přece platíme),kde se psi servou,takže v 5.30 je budíček pro všechny partaje a všichni,jeden pěkně po druhém,vykonají potřebu.Tak je to denně.Těm postiženým,kteří nejsou na vozíku a sami ještě nějaký ten metr ujdou,aspoň k výtahu,nesmí nic vadit.Pejsci přece mají nárok na život a "chudáci" lidi prostě nemohou jít venčit.Tak jak tu Evičko platí to Vaše heslo,že kdo nemá rád zvířata,nemá rád ani lidi? Je to všechno o lidech a někteří lidi jsou prostě zmetci nevychovaní a necitliví.Psi mají přednost před dětmi,pes je můj a já si mohu dělat co chci.Jáááá.....

evicka55
18. 03. 2014 11:25

Souhlasím s vámi,takoví lidé by psa neměli mít,to co popisujete je neuvěřitelné a mělo by se to přešetřit.Co na to hygiena?O lásce ke zvířatům tady nemůže být řeč.Jinak pokud jsem se někoho dotkla,tak se omlouvám.

fizi
18. 03. 2014 16:13

Hygiena i samospráva domu to řeší dnes a denně.K čemu ale stížnosti jsou?Člověk,jdoucí o brlích uklouzne,zlámaný krče­k,ope­race­...zv­íře nepostihneš a majitel dělá mrtvého brouka,zvíře je jeho majetek ,nemůžeš mu ho odebrat,klidně Ti řekne,že tedy nebude se venčit na chodbě,ale v bytě a budou prochcané stropy.Tak uznalí jsou to lidé.Návrhy na službu,která by psy venčila,taky neprošly-musí se za ně platit.Hlevně že máme psa,jsme in a houby je mi po všem ostatním-no prostě hyenismus.Takový je život v jedné,raději nejmenované části Brna.

lepo
17. 03. 2014 07:42

A je to tady! Pro oltec - vadí mi bezohlednost a prosazovaní svobody jednoho na úkor svobody toho druhého! Ať se na samotu odstěhují ti co obtěžují (čímkoli) a ne ti co chtějí v klidu žít. Tady v té zemi je vše postavené na hlavu a nic není podle zdravého selského rozumu. Vadí ti štěkání mých psů?? Tak se odstěhuj na samotu. Ne, že já se budu snažit vyřešit vše tak, abych neobtěžoval, nerušil..

ph6633
17. 03. 2014 07:21

Souhlasím s panem LEPO, psy mám ráda, ale ještě horší je to obtěžování v paneláku, kde zavření v bytě celý den vyjí, to je týrání zvířat. Zvláště v bytech by měli chov zvířat zakázat !

oltec
17. 03. 2014 07:17

Vidím,že ti vadí hodně věcí ,dám ti radu odstěhuj se někam na samotu a budeš bez problému

lepo
17. 03. 2014 06:10

Psychopat?? Psa nemáme a ani mít nikdy nebudeme. Stačí, že ho mají sousedé! Jsme neustále rušeni štěkáním. "Pejskařství" u nás zašlo za hranici normálnosti. Jsou jako kuřáci. Já kouřím, a že to někomu vadí a mohlo by ho to obtěžovat?? Nezájem! Je svoboda. To je ale kuřákova svoboda a kde je ta moje, nekuřáka??! Pejskař naprosto automaticky předpokládá a dokonce vyžaduje, aby nepejskař miloval jeho psy stejně jako on. Štěkání? No a, pes prostě štěká. Ale já to nechci poslouchat. Poslouchej si to v bytě sám, když ti to nevadí. Dělej si se svým psem co libo, ale netahej mě do toho, neobtěžuj tím ostatní. Uznej i svobodu nepejskaře. Ne! Tady je nepejskař psychopat. Ale když vidím jak někteří milují své mazlíčky, nadřazují je nad děti, líbají se s nimi, jedí společně jedno jídlo.. Tak opravdu asi jen odborník z oboru psychiatrie by mohl rozhodnout. Nepište mi jak jsem hnusný, bezcitný. Je to můj názor a ten nezměním, i kdyby jste napsali cokoli. Nic se v životě nemá přehánět a i láska ke zvířatům by měla mít své hranice! Hezký den!

britva
17. 03. 2014 07:26

velmi přesně a výstižně napsáno

evicka55
17. 03. 2014 09:37

nikdo vám nedá tolik lásky jako věrný pes.Je evidentní,že jí máte málo a neumíte rozdávat radost kolem sebe.Vše jde určitě dohodnout rozumnou domluvou.Jsem ráda,že náš zákoník konečně zvířata nepovažuje za věc, ale za živou bytost

vykutalena.vdova
17. 03. 2014 16:30

O Tobě..Evičko a tobě podobným právě lepo píše...

vykutalena.vdova
17. 03. 2014 16:26

Tak...tak....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.