Moderátor Událostí Martin Veselovský končí v televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátor Událostí Martin Veselovský končí v televizi!

Martin Veselovský končí v televizi.
Martin Veselovský končí v televizi. (Profimedia.cz)

Moderátor Martin Veselovský na vlastní žádost odchází z pořadu Události, komentáře. S Českou televizí se dnes dohodl na ukončení své externí smlouvy ke konci března 2014, oznámila ČT. Veselovský ČTK řekl, že momentálně zůstává v Českém rozhlase, kde uvádí pořad Dvacet minut Radiožurnálu.

"K odchodu mě vede potřeba radikální pracovní změny. Uplynulých šest let v redakci Událostí, komentářů bylo pro mě velmi cenných a inspirativních a sama Česká televize je jedním ze dvou médií, kterým vděčím za to, kde profesně jsem," uvedl Veselovský.

Ředitel zpravodajství České televize Zdeněk Šámal moderátorovo rozhodnutí respektuje. "Za šest let, kdy v Událostech, komentářích působil, odváděl vysoce profesionální práci a stal se jednou z výrazných tváří kanálu ČT24. Chtěl bych mu za jeho nasazení pro veřejnoprávní zpravodajství poděkovat," řekl Šámal. "V pořadu nadále jako jeden z moderátorů zůstává Lukáš Dolanský a už nyní uvažujeme pro obsazení druhé moderátorské pozice o několika dalších osobnostech kanálu ČT24," dodal.



Server Lidovky.cz v minulých dnech informoval, že tým Událostí, komentářů po editorech Janu Rozkošném a Ondřeji Kopovi opouští i Jan Ouředník.
"Už brzy například editorský tým Událostí, komentářů posílí jako vedoucí bývalá zástupkyně šéfredaktora Mladé fronty Dnes Martina Riebauerová," sdělil dnes ČTK zástupce šéfredaktora zpravodajství pro diskusní-analytické pořady Čestmír Franěk.

Přečtěte si
lukreciaborgia
26. 2. 2014 • 19:46

marmat-to jo,to jo,jenom aby už šel do tramtárie a trhal a trhal.Myslím rekordy ve sledovanosti. Ty výslechy co prováděl byly otřesné.

lukreciaborgia
26. 2. 2014 • 19:43

No zaplať pánbůh!!!Ten vietnamský mandarín byl jako Drtinová!!Odporný řiťolezec ,věrný ODSák a běda když narazil na někoho kdo nebyl z ODS nebo sTop !!Běda!Skákal do řeči,mluvil v myšlenkách.Ještě Moravec,hlupák,který 3 minuty dává otázku a pak řekne aby tázaný mluvil rychle,protože čas běží.Veselovský byl to samé.Žvanil,co všechno věděl a ON byl chytrý,"vy jste mi povinen odpovídat""Jak řekl při nějakém výslechu.

johanka
26. 2. 2014 • 13:09

Souhlasím, je to skutečný profesionál na úrovni

johanka
26. 2. 2014 • 13:08

Tak to je opravdu škoda. Martin Veselovský je velmi dobrý moderátor. PROFESIONÁL . Na rozdíl od odchodu paní Drtinové, která nikomu chybět nebude, odchod Martina Veselovského znamená, že odejde nejlepší moderátor.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.