Šamanka Pacaya Naďa Blechová (55): Vidím, jak se lidé rozpadají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šamanka Pacaya Naďa Blechová (55): Vidím, jak se lidé rozpadají!

Vše zlé bude vykouřeno!
Vše zlé bude vykouřeno! (Foto Aha! - Karel Kopáč a Aneta Kárná)

Od malinka se jí děly zvláštní věci, nerozuměla jim a všichni si mysleli, že si vymýšlí. Snažila se svůj dar potlačovat. Dnes ho šamanka Pacaya Gomezová Blechová Naděžda (55) využívá naplno, pohlédne na vás a vidí vaši budoucnost, prohlíží skrz tělo na vaše orgány.

Vize už od dětství

Od osmi let měla vize, nebrala je ale jako vzácné vnuknutí, spíše jako problém. Povídala si s učiteli kdesi ve sklepení školy, přitom fyzicky seděla v lavici. Všichni ji viděli, jenomže ona duchem plula mimo. „Moje duše byla jinde. Neuměla jsem to rozlišit a nerozuměla tomu. Chodila jsem kolem řeky, jela na koni, seděla na stromě, přitom jsem byla ve škole na vyučování,“ vypráví šamanka Naďa. Později se naučila s podvědomím pracovat a využívat své schopnosti. Naučila se vykládat karty.


Život v džungli

Zásadní byl ale odchod do džungle. Ve čtyřiceti se prvně podívala do Peru a navštívila jihoamerické šamany. Potkala indiána Dona Juana s manželkou, spřátelili se a za rok se vrátila s tím, že se začne učit tajům mystiky. „Vzala jsem pak svoji dvanáctiletou dceru a odjela na rok do džungle.“ Žily v chýších na kůlech, jedly ryby, rýži, byly bez peněz a cestovaly džunglí. „Poznala jsem jejich životní styl, nebyla jsem tam jako turista.“ Přebrala nějaké další schopnosti a metody a domů se vrátila s indiánem, s ním má jedenáctiletou dceru. Už spolu nejsou, indián zmizel v Brně. Ostatně paní Pacaya Naďa je čtyřikrát rozvedená a má pět dětí. S takovými schopnostmi; není divu, že to chlapi neustojí…


Kořeny a kůry

V pralese se naučila pracovat s bylinkami, kořínky i kůrou stromů. „Dělala jsem tam obřady a čistící kůru s ayahuaskou, což je bylina z liány, kterou si pročistíte tělo i myšlení, zjemníte si energie,“ vysvětluje.

Extrakt dostane člověka ochotného podstoupit terapii ayahuaskou do stavů, kdy zvrací, dostává průjem, ztrácí kontrolu. Není to prý ale bylinou, ale tím, že ve vás rozvíří špatné látky. „Jste přiotrávená, ale sama sebou, ne liánou,“ vysvětluje Pacaya. Laicky řečeno, léčí se všechny špatné buňky v těle. „Bylina ve vás rozvíjí dovednosti, čistí vám mozek i myšlenky.“


Pokud je v těle silný nádor, čištění nepomůže. Bylina neléčí rakovinu. „Tady v Česku pracuji s kůrami, které jsou dostupné. Jinak si ale pro ayahuasku jezdím do Jižní Ameriky. Nesbírám ji po džungli, chodím pro ni na trh. Tady je pak naložím do vodky, a udělám výluhy. Vše musí být v alkoholu,“ vysvětluje svůj šamanismus.

Kůry se pak musí vyladit pro každého člověka. Vždy musí vědět jakou bylinu, pro koho a na co je potřeba. U Nadi Pacayi Blechové vás bude hodina stát kolem 250 korun a jedno sezení 500 korun.




Přečtěte si
abvydavatelstvi
16. 2. 2014 • 14:31

Já když čtu nebo slyším o takových lidech... tak ve me vře krev.... tito podvodníci se neštítí vydělávat na nešťastných a nemocných lidech....!!! Dám vám radu .... nikdy nevyuzivejte takové služby.... protože člověk se má tak jak myslí... pokud myslíte negativně máte hodně problémů a nedaří se vám..... situace se jenom zhoršuje... pokud myslíte pozitivně... ve všem se vám daří a kolem vás se ději malé zázraky.... pozitivní myšlení se rychle odzrcadli i na vašem zdravotním stavu... a finanční situaci..... Co se týká zdravotního stavu... musíte přehodnotit jak se stravujete... co nejvíc se vyhýbat chemii.... Pokud má někdo rakovinu... ta se da vyléčit čerstvým kozím mlékem.. alespoň dva litry denně a vyechat maso i varenou stravu.... Nenehejte se zbytečně okradat podvodnikama...!!! Věřte sami sobě....!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.