Opilec projel refýží: Měl 1,7 promile, zranil 2 ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Opilec projel refýží: Měl 1,7 promile, zranil 2 ženy!

Z vozu opilce zbyl jen vrak.
Z vozu opilce zbyl jen vrak. (Policejní deník )

Vážná nehoda včera otřásla ranní Plzní. Travajovou zastávkou projel opilý řidič (35) v osobním autě, který zranil dvě ženy. Událost připomněla tragédii z roku 2001, kde na stejném místě přišli o život tři mladí lidé.

Houkání sanitek nepříjemně probralo obyvatele západočeské metropole. Kolem páté hodiny ráno v Klatovské třídě vjel na tramvajový ostrůvek opilý Slovákkterý se při nehodě zranil. „Kvůli středně těžkému poranění byl převezen do nemocnice, stejně jako dvě ženy, které zasáhly střepy ze skleněné stěny zastávky,“ řekl deníku Aha! mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Policie na hlavní plzeňské třídě zastavila dopravu na několik hodin. „Příčiny nehody jsou stále v šetření. Jisté je ale to, že řidič byl opilý. Naměřili jsme mu 1,7 promile,“ dodal policejní mluvčí Jan Koželuh s tím, že za obecné ohrožení a řízení pod vlivem návykové látky hrozí šoférovi až tři roky za mřížemi.

Před 12 lety 3 mrtví!

Podobná nehoda se na stejném místě odehrála před 12 lety. Tehdy na tramvajové zastávce zmařil život tří mladých lidí opilý řidič Antonín Pech (43), který do davu najel rychlostí 80 kilometrů v hodině a navíc ujel. Soudce ho poslal na osm let za mříže.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.