Sanitářka bila pacienta: Ty magore, já ti ji fláknu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sanitářka bila pacienta: Ty magore, já ti ji fláknu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodině se nezdála péče o tatínka s Alzheimerovou chorobou po mrtvici v Nemocnici s následnou péčí v Ryjicích na Ústecku. U postele proto dcery nechaly nahrávací zařízení. Odhalily, že ošetřovatelky nemocnému nadávají, a dokonce ho bijí!

Záznamník do nočního stolku nastražily dcery na personál dvakrát, a nestačily se divit. »Ty magore... Já ti ji fláknu. Pohni. Polkni, zkus polknout,« hřmí ženský na nahrávce, která dcery týraného muže pobouřila. Na jedné je dokonce slyšet, že sanitářka vlepila jejich otci facku.

Nahrávku a trestní oznámení na podezření týrání svěřené osoby předali příbuzní policii. „Jsem zhrozen. Naši sanitářku, která se má starat o pacienty, jsem poznal. Dnes měla přijít na kárný pohovor, ale místo toho poslala lístek s omluvou, čímž se prakticky přiznala,“ řekl včera ředitel zařízení Jaroslav Müllner s tím, že žena dostala okamžitou výpověď, ale zatím si ji nepřevzala. „Audio záznam vyhodnocujeme a celou věc prošetřujeme,“ potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Co je na nahrávce?
*„Chceš přes držku? Víš, že ti jednu vypálím, že se s tebou nebudu srát!“
*„Co tady děláš, ty magore? Já ti ji fláknu (zazní placnutí), že budeš mít to kousavý dozadu.“
*„Já bych tě ztřískala.“
*„To jsem ti dala facku! Ukaž, nemáš modřinu? Nemáš. Dobrý.“

Přečtěte si
dannaa
19. 12. 2013 • 07:06

To je hrozné. Žádná úcta k člověku.

prroud
17. 12. 2013 • 18:41

Tys mi zdvihnul mandle,ze ty ses nejakej masochista,co se tesi,ze kdyz skonci ve spitale ,bude rezanej jako kun?

prroud
17. 12. 2013 • 18:39

Ty jsi mi ale dobrej))),nestav to na hlavu,nikdo nenuti nikoho,aby tam delal!!! Kdyz na to nervove nema,at da vypoved!!! No jsi normalni???? Prijd se teda lecit ke me!

vuhp
17. 12. 2013 • 14:11

Tak by si měl někdo zkusit co to je za nervy s takovými lidmi. Tak si mají děcka vzít tatu domů.

pasadena
17. 12. 2013 • 10:03

Toto kdybych zjistila já jako dcera,že mi někdo takhle zachází s tátou,měl by se mnou opravdu velké problémy.Co to je prokristapána za hydru?Copak si tam nikdo nevšiml jak se chová?Nikdo nic neviděl ani neslyšel?Tomu nevěřím a podala bych stížnost na celé zařízení.Chudák starý pán,je mi to moc líto.Tento příběh se mnou opravdu otřásl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.