Luboš V. z Jihlavy natáčel dívky kamerou skrytou: Šmírák nechce platit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Luboš V. z Jihlavy natáčel dívky kamerou skrytou: Šmírák nechce platit!

Jak byl někdo před zrcadlem, kamera se spustila. (Ilustrační foto)
Jak byl někdo před zrcadlem, kamera se spustila. (Ilustrační foto)  (Profimedia.cz)

Případ jihlavského šmíráka Luboše V. (53), který skrytou kamerou umístěnou za koupelnovým zrcadlem sledoval mladé nájemnice svého bytu, vyvolal pozornost. Jak by ne. Muž dívky sledoval v nejintimnějších situacích. Podle soudu za to má platit. Buď penězi, což zatím odmítá, nebo vězením.

Na šmíráka Luboše V. vše prasklo, když jedna z dívek v koupelně rozbila zrcadlo. Co za ním uviděla ji šokovalo. Byla tam kamera a žena hned věděla, o co jde.

Soud v neveřejném líčení muži, u kterého policisté zajistili desítky nahrávek sledovaných nájemníků, nařídil trestním příkazem vyplatit ženám desítky tisíc korun za trestný čin poškozování cizích práv. Luboš V. však ženám odmítl odškodné vyplatit, dokonce jim nevrátil ani nájemné, které po něm požadovaly.

„Tady není co řešit. Nechce platit! On se strašně bojí ostudy a holky se proto dohodly, že ho dostanou před soud, aby ho každý uviděl,“ řekla Aha! známá poškozených dívek.

Další poškozená

V případu je nový svědek. „Přihlásila se další bývalá nájemnice tohoto bytu, která k případu také vypovídala,“ uvedla mluvčí jihlavské policie Jana Kroutilová.



Přečtěte si
prroud
28. 11. 2013 • 20:44

Navic,jiste,verim ze bys ,ty totiz zrejme "vlezes" na vsechno,zaviral bych pred tebou i kozu v chlivku,nejakou mit a bejt tvuj soused , ale ja si opravdu vybiram,a to rozhodne nejen na zaklade toho co vidim

prroud
28. 11. 2013 • 20:41

A vis ze ne? ,ja zastavam svy soukromy heslo: Vsechno,nebo nic! ,nemam zapotrebi smirovat,o to co chci si proste rikam rovnou,je to podstatne ferovejsi ;-)

prroud
28. 11. 2013 • 14:06

Usmevny ,holky se asi maji za co stydet,kdyz delaj tolik povyku))).Ale vazne,samozrejme ze to pohnojil,tohle se nedela! Ale myslim,ze by se melo taky vzit v uvahu,jestli je proste jenom uchylnej sam a nikomu to neukazoval,nebo jestli to daval dal,nedej boze prodaval,to by totiz byl razem uplne jinej pripad,pak by se patrilo ho odsoudit se vsi patricnou tvrdosti!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.