Drzá reklama: Užij si sex jako Nečas s Nagyovou, ani BIS tě nenajde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drzá reklama: Užij si sex jako Nečas s Nagyovou, ani BIS tě nenajde!

Fotografie
Fotografie (internal)

Expremiér Petr Nečas a jeho bývalá milenka, a nyní žena Jana Nagyová, se objevili na billboardu nové seznamky pro lidi, kteří chtějí zahnout. Dva prominentní milenci mají být varováním, aby románek nezničil velkou kariéru.

Kontroverzní internetová seznamka VictoriaMilan.cz zahajuje svoji činnost v Česku s heslem »Zažij zas vášeň – najdi si milence nebo milenku!« Tři miliony nevěrníků z 23 zemí, kteří jsou v internetové seznamce registrováni, je chráněno řadou bezpečnostních prvků, aby jejich románek zůstal v utajení.


„Ze zkušeností našich členů víme, že jednou z nejvíce vzrušujících věcí v životě je prožít románek. Běda ale, když milence načapají. Pak to může skončit dost nepěkně,“ říká šéf seznamky Sigurd Vedal. Však také billboard s Nečasem a Nagyovou varuje: »Nenechte si ji přerůst přes hlavu!« S dodatkem: »Ani BIS ji nenajde«.

Autor:  map

Přečtěte si
honza51
5. 11. 2013 • 21:53

Ale je zajímavé, že se takový bilboard objevil až teď. I když se vědělo, že si Nečas "užívá" s "dominou" . Tehdy byli všichni podělaní a teď si hrají na hrdiny . Hňupové. Nečase s Nagyovou nemohu ani cítit, ale tohle "opožděné" hrdinství nesnáším.

avina
5. 11. 2013 • 17:19

K zasmání dobré!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.