Vysloužilá politička Kateřina Jacques promluvila o Nagyové: Lidé se jí báli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vysloužilá politička Kateřina Jacques promluvila o Nagyové: Lidé se jí báli!

Kateřina Jacques o Janě Nagyové - Nečasové.
Kateřina Jacques o Janě Nagyové - Nečasové. (koláž Ahaonline.cz)

Kateřina Jacques (42) už dávno nepůsobí v parlamentu a před nedávnem dokonce vystoupila ze Strany zelených, kde byla dva roky místopředsedkyní. Nyní zavzpomínala, jak to chodilo v dobách přísné »dominy« Jany Nagyové (49).

Zatímco Jana Nagyová se v rychlosti stala paní Nečasovou, aby nemusela svědčit proti svému novopečenému manželovi Petrovi, její bývalí zaměstnanci na ni dosud vzpomínají s hrůzou v očích. To potvrzuje i bývalá poslankyně Kateřina Jacques, která tou dobou pracovala na úřednice na Úřadu vlády.

„Většina zaměstnanců byla taková přihrbená, paní Nagyová se chovala strašně a lidé se jí báli. Nečasova vláda za tři roky zničila něco, co se dvacet let po změně režimu budovalo,“ říká manželka Martina Bursíka na stránkách ona.idnes.cz Kateřina Jacques se na Úřad vlády vrátila po mateřské dovolené, ale loni v listopadu dala výpověď. Ta práce mě bavila, ale když jsem se po mateřské měla vrátit a viděla to prostředí a absenci odbornosti, věděla jsem, že tohle nechci. Naposledy jsem vedla kabinet Sváťovi Karáskovi, něco jsme budovali a teď bych se měla podílet na likvidaci téhož jenom proto, že jsem zaměstnanec a nějaký šílenec mi to nařídí? Někdy je třeba říct ďáblovi ne,“ vysvětluje důvody svého odchodu.

Nyní se trojnásobná matka věnuje výchově čtyřleté Noemi a práci politoložky na volné noze.



Přečtěte si
jana52
14. 11. 2013 • 15:14

tyhle informace jsou do slova a do písmene opsané z iDNESu cca před měsícem, ačkoliv obě dámy jsem nemusela, tak srovnávat Jacques s kantýnskou Nečasovou, to jste přátelé taky docela omezení...

belaa
1. 10. 2013 • 22:10

nagyce by uz mela brucet ale tady je kocourkov..kazdy se ji boji.je to mozny.on se ma jako prase v zite.a smeje se nam..je to kobyla desna.a tenhle stat .tady je bordel

znalec
1. 10. 2013 • 13:17

absence vzdělanosti v parlamentu tahle biomasa tam se svými znalostmi zapadla skvěle

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.