Vít Bárta (39) na svobodě: Jsem nevinný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vít Bárta (39) na svobodě: Jsem nevinný!

Šéfa Věcí veřejných Víta Bártu zatkli, zřejmě kvůli odposlechům kmotra Romana Janouška (v kroužku)..
Šéfa Věcí veřejných Víta Bártu zatkli, zřejmě kvůli odposlechům kmotra Romana Janouška (v kroužku).. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Martin Přibyl a Zbyněk Pecák)

Sotva po čtyřiadvaceti hodinách opustil celu předběžného zadržení, prohlásil exposlanec Vít Bárta, že je nevinný. „Ničeho nezákonného jsem se nedopustil,“ prohlásil v pátek večer na svých webových stránkách.

Z policejní služebny odešel v doprovodu právníků, pak odjel zřejmě za svou ženou Kateřinou Klasnovou (36). „Rozhodl jsem se v následujících dnech v klidu doplnit své síly a odpočinout si v kruhu rodiny,“ napsal. Do svého bytu na pražském Klárově však nejel. Nebyla tam ani Klasnová, odjela neznámo kam hned ráno po jeho zatčení.

Bártu a analytika protikorupční policie Jana Petržílka sebrali policisté ve čtvrtek zřejmě kvůli kauze odposlechů kmotra Romana Janouška (45) a pražského exprimátora Pavla Béma (50). V pátek večer už byl Bárta ale na svobodě.

Autor:  ex

Přečtěte si
moravacka
3. 11. 2013 • 08:23

Kdy konecne budou ve vazbe ti pravi grazlove a ne jenom ve vazbe

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.