Rvačka znepřátelených gangů: Motorkáři zastřelili člověka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rvačka znepřátelených gangů: Motorkáři zastřelili člověka!

Tady se vše událo.
Tady se vše událo.  (Foto ČTK/Luděk Peřina)

Jeden zastřelený a dva zranění. Tak skončil soukromý motorkářský sraz v Libině na Šumpersku. V noci na neděli se tu údajně porvali členové dvou znepřátelených gangů.

Podle policie se motorkáři začali rvát v objektu na soukromém pozemku kolem jedné ranní. „Na místě byl střelnou zbraní smrtelně zraněn muž, další dva byli odvezeni k ošetření do nemocnice,“ uvedla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková. Jeden zraněný musel být operován. Proč ke konfliktu došlo, vyšetřuje nyní policie. Podle MF Dnes si dva gangy vyřizovaly účty. Jedním byli čeští Hells Angels, kteří u nás fungují už skoro 20 let, a druhým relativní nováčci Outlaws MC. Právě ti si prý v Libině otevírali novou klubovnu, což se Hells Angels nelíbilo, protože Česko považují pouze za svůj rajon.

Přečtěte si
prroud
7. 10. 2013 • 20:31

To vubec neni o znepratelenejch gangach,ani klubovnach a uzemi,to je o ohromnym baliku penez z kriminality!!!Drogy,prostituce,prekupnictvi,smeleni!Lidi se nezabijej pro nic a za nic jen tak kvuli nejakymu palouku.Zase a opet rychly PRACHY bez prace!!!! Nedelejte z nas blbce,hodne z nas toho ma s "motorkarema" dost za sebou!

prroud
7. 10. 2013 • 12:26

HLUPACI!Vystrilejte se navzajem at je od vas pokoj!Oddeli se zrno od plev!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.