Pozor, při odemykání domu! Ženu natlačil do chodby a okradl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pozor, při odemykání domu! Ženu natlačil do chodby a okradl

Poznáváte lupiče? Volejte linku 158.
Poznáváte lupiče? Volejte linku 158. (Foto PČR)

Drsné přepadení zažila v půlce srpna v paneláku v Brně-Líšni mladá žena (25). Lupič v kšiltovce ji při odemykání dveří natlačil do chodby, shodil na zem a šel po její kabelce, informovala včera policie.

„Žena se snažila, i když bohužel marně, kabelku bránit. Zloděj jí při přetahování přerval popruh a s úlovkem utekl. Přišla o menší obnos, mobil, doklady, platební kartu a klíče od auta,“ upřesnila policistka Andrea Straková.


Půl hodiny po loupeži se neznámý muž pokusil vybrat u bankomatu ve čtvrti Vinohrady peníze z účtu oběti. Zachytila ho při tom kamera. „V souvislosti s přepadením asi souvisí i to, že před pár dny ženě někdo odcizil i auto,“ dodala Straková.

Autor:  op

Přečtěte si
barbers
29. 9. 2013 • 19:46

To není náhoda, že tuto ženu okradl, měl ji asi vytipovanou, zvlášť, když ji předtím někdo ukradl auto. Mohu říct, že jsem velmi opatrná, pokud někdo za mnou stojí a lepí se na mě. Dávám na sebe pozor, rozhlížím se, kdo je v blízkosti mé osoby, pokud jdu domů sama. Do výtahu nikdy nenastupují s cizím mužem, ale i přes veškerou opatrnost, která je jistě na místě u každé ženy, stejně se může stát, že i tato opatření nestačí, bohužel. Měly by být za přepadení větší postihy a tresty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.