Přepadl manžele v domě a hrozil: Zapálím vám dům. Neznáte ho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přepadl manžele v domě a hrozil: Zapálím vám dům. Neznáte ho?

Poznali jste tohoto muže? Kontaktujte policii na čísle 158.
Poznali jste tohoto muže? Kontaktujte policii na čísle 158. (PČR)

Lupiči jsou stále drzejší. Strach o život a střechu nad hlavou prožívali starší manželé v Chodově na Sokolovsku. Zloděj je terorizoval za bílého dne. Šokující je, že jde již o druhý případ za uplynulý týden!

Seniory v Chodově neznámý pachatel přepadl v úterý kolem 17. hodiny v jejich domě v Lesní ulici. „Požadoval peníze s tím, že pokud mu je nedají, jeho komplic zapálí dům. Výhrůžku několikrát zopakoval,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Odešel sice s nepořízenou, ale vyděšený pár alespoň po poslední výhrůžce v domě zamkl a utekl.

V poslední době je to již druhý podobný případ. Dva lupiči zazvonili u dveří domu v Brně, ženě (58) nastříkali slzný plyn do očí a přinutili ji dvě hodiny klečet na zemi (Aha! informovalo). Zatímco jeden kradl, druhý jí držel nůž u krku a hrozil rozpálenou žehličkou. Manželku vysvobodil muž (63), který se vrátil domů. Lupiči utekli i se šperky za 25 tisíc, policisté zadrželi jen jednoho.

 

Identikit PČR
Lupič byl vysoký asi 185 cm, hubený. Na sobě měl tmavě zelenou bundu, tmavé džíny a na hlavě kapuci. Poznali jste ho? Volejte linku 158.

Autor:  vet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.