Luboš (51) si objednal vraždu expřítelkyně: "Přineste mi její ruku jako důkaz," měl říct zabijákům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luboš (51) si objednal vraždu expřítelkyně: "Přineste mi její ruku jako důkaz," měl říct zabijákům

Obviněný příchází k soudu.
Obviněný příchází k soudu. (Aha! - Jitka Pecharová)

Vraždu kubánské exmilenky Ivanii (30) a jejího syna Pedra (6) si údajně objednal Luboš L. (51) z Pardubic. Smrtí ženy a dítěte chtěl vyřešit spor o péči o jejich společnou dceru Sáru (2). Zprostředkovatel nájemných vrahů to ale oznámil policii.

Vlivný pardubický podnikatel a restauratér Luboš L. kubánskou profesionální tanečnici vinil z toho, že o jeho nemanželskou dceru špatně pečuje. Ženě chtěl nejprve jen uškodit. Nakonec se rozhodl pro úplnou likvidaci, aby se nedožila opatrovnického soudu.

„Když jsem se ho ptal, jak by to chtěl provést, řekl, že by ji dal do mrazáku, nakrájel, spálil a zakopal na zahradě,“ řekl muž (33), u kterého si Luboš L. údajně objednal zprostředkování vraždy Ivanii. „Jako důkaz chtěl dostat její levou ruku,“ dodal.

Na schůzce s dalšími dvěma muži, kteří měli za půl milionu zabíjet a od podnikatele si vzít zálohu 100 tisíc korun, Luboš L. prý řekl, že by mu nevadilo, kdyby syna Pedra přejelo auto. „Nic takového by se ale nestalo. Protože jsem s ním hrál jen divadlo a nahrál si ho, abych měl důkazy pro policii,“ přesvědčoval soud zprostředkovatel vrahů.

Podnikatel nařčení odmítl a naopak se stavěl do role oběti vyděračů. „Přípravu vraždy zinscenovali, protože viděli, že by z toho mohli mít peníze,“ hájil se. Hrozí mu až výjimečný trest.

Přečtěte si
charlott3
29. 10. 2013 • 11:56

Jde vidět kolik % lidí, věří sra*kám v novinách. Polovina z toho jsou lži, lži a lži ! ! ! někde měl platit 100. tis někde 600 tis. , tak už se sakra rozhodněte ?! Luboše znám, a vím, že by tohle nikdy neudělal. Byl strašně hodnej! To, že Ivanie nebo jak se vlastně jmenuje, týrala Sárinku? přijde vám tohle normální, ona nic nedostane a ještě jí bude mít v péči? Jí bych dala trest smrti!!

belaa
25. 9. 2013 • 08:07

stoho az mrazi.co se tady porad deje..trst smrti tu chybi.skoda .veznice jsou plne ..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.