Superbabička Jarmila (65): Ujíždějícím zlodějům naskočila do auta a pustila se do nich! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Superbabička Jarmila (65): Ujíždějícím zlodějům naskočila do auta a pustila se do nich!

Superbabička Jarmila se neohroženě vrhla i do auta zlodějů.
Superbabička Jarmila se neohroženě vrhla i do auta zlodějů.  (Aha! - Jiří Krušina, infografika Aha!, koláž Ahaonline.cz)

Rvačku se zloději má za sebou Jarmila Kucharčíková (65) ze Slavkova u Opavy. U supermarketu ji okradla žena (33). Seniorka ale neváhala a vrhla se za ní. A skočila i do auta, do kterého zlodějka nastoupila. Z něho pak paní Jarmila za jízdy vypadla. Pobertové ale  byli později chyceni.

Teď je Jarmila Kucharčíková z Opavy pořádně naštvaná. „V supermarketu mě okradli už před dvěma měsíci. Přišla jsem o doklady a peníze. Tentokrát kolem mě proběhla mladá žena a ukradla mi z vozíku tašku,“ popsala incident paní Jarmila.

Seniorka se za zlodějkou vrhla do přistaveného auta. „Řvala jsem, ať mi vrátí věci. Zlodějka zase křičela na komplice, aby se rozjel. Držela jsem se, co to šlo. Pak jsem z auta vypadla. Praštila jsem se do hlavy,“ řekla seniorka.
Zloděje dopadli

Policie dvojici zlodějů dopadla. „Řidiče (34)  i spolujezdkyni (33) jsme zadrželi v Dolním Benešově. Žena je v podmínce za podobný skutek,“ prozradil Aha! policejní mluvčí René Černohorský.

Až pustí paní Jarmilu ze špitálu, tak ji čeká chození po úřadech. „Vyřizovat doklady, řidičák a techničák je to nejhorší. Kdyby se situace opakovala, tak bych ji vytáhla z auta za vlasy a dala jí pár facek,“ dodala žena.



Přečtěte si
anna1234
2. 7. 2013 • 11:43

..paní byla praštěná zřejmě už před tím,.jinak si nedovedu vysvětlit, že nechá v marketu tašku ve vozíku Pro zloděje ta nejsnadnější kořist..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.