Supermáma Alexandra Kiňová se měsíc po porodu bojí: Anonymní dopisy, výhrůžky a urážky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Supermáma Alexandra Kiňová se měsíc po porodu bojí: Anonymní dopisy, výhrůžky a urážky!

Alexandra Kiňová má o své děti strach.
Alexandra Kiňová má o své děti strach. (DANIEL CERNOVSKY / Blesk)

První česká paterčata se mají měsíc po narození čile k světu! Podle informací Aha! je jejich maminka Alexandra Kiňová (23) už všechny normálně kojí. Tři z dětí už jsou navíc venku z inkubátoru. V polovině července by lékaři měli velikou rodinu propustit domů.

Únava, vyčerpání, ale také štěstí, že jsou její drobečci zdraví. Takové pocity zažívá v těchto dnech máma prvních českých paterčat Alexandra Kiňová. „Od příštího týdne už má mít Michaela, Deniela a Alexe u sebe na pokoji, jen Terezka a Martínek zatím ještě zůstanou na vyhřívaném lůžku,“ popsala Klára Vítková Rulíková, předsedkyně Klubu dvojčat a vícerčat. „Paní Kiňová kojí své děti každé tři hodiny ve dne i v noci,“dodala.

Pohodu kazí strach

Jediné, co kazí štěstí rodiny paterčat, jsou neustálé anonymní a výhrůžné dopisy, které chodí na jejich adresu v Milovicích. Urážlivé a rasistické zprávy chodí paní Kiňové i na Facebook. Máma paterčat se kvůli tomu bojí své děti ukázat. „Mám strach, aby se mým dětem něco nestalo, aby třeba byt někdo nezapálil. Nechci, aby skončily jako malá Natálka z Vítkova,“ řekla už dříve Aha! Alexandra.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.