20 divných sexuálních zákonů: Můžeš si to »rozdat« s beránkem, ale nesmíš ho sníst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

20 divných sexuálních zákonů: Můžeš si to »rozdat« s beránkem, ale nesmíš ho sníst!

Fotografie
Fotografie (internal)

V Hongkongu je dovoleno, aby podvedený muž zabil holýma rukama milence své ženy, v Kolumbii zase může mít žena poprvé sex s manželem, jen když je v místnosti přítomna její matka. Nedokážete si to představit? Podívejte se na další sexuální bizarnosti, které by vás ani ve snu nenapadly!

1. Tak to je teda fajnová práce. Na ostrově Guam, který teritoriálně spadá pod USA, mají muži neobvyklé zaměstnání. Jejich povinností je zbavovat místní dívky panenství. A ty jim za své »poprvé« ještě zaplatí! Na Guamu je totiž přísně zakázáno pojmout za manželku pannu.

2. Většina zemí Středního východu uznává následující islámské právo: Po sexuálním vztahu s beránkem je smrtelným hříchem jíst jeho maso. A že jde o týrání zvířat, nikomu nevadí?

3. Provozovat sex se zvířaty je dovoleno v Libanonu. Je v tom ale jeden háček. Zvířata musí být jen ženského pohlaví. Kopulace se samci se trestá smrtí. Takže se slepicí ano, ale s kohoutem ani nápad!

4. Gynekolog může v Bahrajnu dámu vyšetřovat, ale je zakázáno dívat se na genitálie přímo. Může sledovat pouze jejich odraz v zrcadle. To aby byl šikovnější než hodinář.

5. V Hongkongu je v případě cizoložství zákonem povoleno přistiženého milence bez prodlení zabít. Manžel tak ale musí učinit holýma rukama. Manželova milenka může být podváděnou ženou zabita jakýmkoli způsobem.

6. V Santa Cruz v Bolívii, je u mužů protizákonné mít sex s ženou a její dcerou zároveň.

7. Ve státě Washington nesmíte mít sex s pannou za žádných okolností, včetně svatební noci. A jak to tam tedy ty ženy dělají? Asi jezdí za prvním stykem do New Yorku.


8. V kolumbijském Cali smí mít žena sex jedině s manželem. U jejich prvního milování ale musí být přítomna matka ženy, aby byla svědkem, že se dílo podařilo. Dovedete si to představit? „Maminko, teď se dívejte, už budu…“

9. Žádná žena nesmí mít sex s mužem během jízdy v sanitce v Utahu. Pokud jsou přistiženi, žena může být obviněna z pohlavního přestupku a její jméno pak bude zveřejněno v místních novinách. Muž se netrestá, takže co na to feministky?

10. V Nevadě je protizákonné mít sex bez kondomu. Jak tam tedy jen dělají děti?

11. V Alabamě nesmí mít po dohrané partii kulečníku dáma v žádném případě pohlavní styk na tomto kulečníkovém stole. Asi se jim tam rozmáhal jistý nešvar… Hrálo se o prostě o sex a cena pro vítěze proběhla hned na stole.

12. Když zasedá vláda, nesmíte v Nevadě nosit na sobě jakýkoliv reklamní kostým, který by připomínal penis. Takže nemůžete být převlečeni za párek v rohlíku ani banán.

13. V Alexandrii v Minnesotě se nesmí žádný muž milovat se svou ženou, pokud páchne po česneku, cibuli nebo sardinkách. Když ho manželka požádá o vyčištění zubů, musí to udělat, nebo ho »stará« může udat.

14. V Minnesotě je zakázáno mít styk s živými rybami. Tak to se není čemu divit!


15. Muslimům je zakázáno dívat se na genitálie mrtvol. Pohlavní orgány zemřelého musí být zakryty cihlou nebo kusem dřeva za všech okolností.

16. Pokud se nechcete dostat do problémů, v Newcastlu ve Wyomingu si nechte zajít chuť na erotiku u mrazáků s masem. Speciálně na ně pamatuje totiž městská vyhláška.

17. Ve státě Georgia si rozhodně nepořídíte vibrátor. Držení sexuálních hraček je stejně nezákonné jako držení drog. Obyvatelé Georgie mají strašně namakané ruce.

18. Pánové, stane se vám občas, že vám vstane na veřejnosti? Vyhněte se Arizoně, Indianě, New Yorku a Ohiu. Tam je viditelná erekce na veřejnosti (pod oblečením samozřejmě) přísně trestána. Lehni!

19. Ve městě Sioux Falls v Jižní Dakotě, musí mít každý pokoj v hotelu samostatné postele. A nezákonné je se milovat na podlaze mezi postelemi!

20. V Harrisburgu v Pennsylvánii je trestné obcovat s řidiči kamiónů v budce pro vybírání mýtného. Asi to tam bylo také zvykem…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.