Smutek v Brně: Pohřeb obětí bestiálního vraha Kevina Dahlgrena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutek v Brně: Pohřeb obětí bestiálního vraha Kevina Dahlgrena

Na obřad dorazilo 500 lidí.
Na obřad dorazilo 500 lidí.  (Foto Aha! - Ondřej Požár)

Brno ovládl smutek. Dnes proběhlo poslední emotivní rozloučení s oběťmi Kevina Dahlgrena.

Tragická událost se stala minulý týden. Američan Kevin Dahlgren postupně zavraždil členy své rodiny – bratrance Davida a Filipa, strýce Martina a tetu Veroniku.

Na pohřeb v chrámu svatého Vavřince v Brně-Řečkovicích přišlo 500 lidí a každý se smutkem položil květinu na oltář. Během obřadu zaznělo několik písní. Česká verze Dylanova Klepání na nebeskou bránu nebo píseň z Titaniku zahraná na flétnu.

Po konci obřadu byly rakve odvezeny do krematoria Hustopečích na Břeclavsku. Nikdo nechápe, proč Američan tak krutě vyvraždil členy své vlastní rodiny.

Příbuzní poskytli mladíkovi s krizí identity přístřeší a on se jim takto odvděčil. Po brutálním útoku odjel ihned do Vídně a nasedl do letadla směr Spojené státy. A věděl, proč to dělá. USA obvykle svoje občany nevydává, tudíž hrozí, že by masový vrah nebyl vůbec potrestán!

Vrah se prozradil v letadle, kde se přihlásil na síť Facebook a vyšetřovatelům se ho podařilo lokalizovat. Momentálně je Kevin Dahlgren ve vazbě a byl mu přidělen advokát.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.