Hrůzný příběh: Kluka (†2) roztrhali v zoo divocí psi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrůzný příběh: Kluka (†2) roztrhali v zoo divocí psi!

Fotografie
Fotografie (internal)

V zoo v americkém Pittsburghu se loni v listopadu stalo obrovskému neštěstí. Matka zvedla svého synka Maddoxe (†2) nad zábradlí, aby lépe viděl do výběhu. Chlapeček ale spadl a divocí psi hyenovití ho roztrhali na kusy! Rodiče nyní chtějí po zoo v přepočtu 6 milionů korun jako odškodné – vinu přičítají nedostatečným bezpečnostním opatřením!

Rodiče Jason a Elizabeth Derkoshovi v žalobě uvádějí, že zoo dostávala spoustu upozornění, že lidé zvedají své děti nad zábradlí, aby viděly do výběhů. Návštěvníci se tak snažili tlačit na zdokonalení bezpečnostních opatření, což správa zoo ignorovala. Čelí proto obvinění ze zabití z nedbalosti!

Otázka je, jak moc za tragédii může zoo. Proč matka zvedala dítě nad zábradlí, když si byla vědoma možného nebezpečí?!

Dvouletý chlapeček neměl proti smečce 11 dravých šelem nejmenší šanci. Uspávací střely byly vypáleny příliš pozdě. Jeden ze psů musel být utracen, ostatní byli přesunuti do jiné zahrady.

Pes hyenovitý

* Jde o velmi dravou šelma původem z Afriky

* Dokáže ulovit i kořist, která je mnohem větší než on sám. Přestože dorůstá maximální délky jen jednoho metru, běžně loví antilopy a zebry.

1773487:gallery:true:true

Přečtěte si
bibs_7
26. 5. 2013 • 18:42

No ja teda neviem, ale odobratie vsetkych ostatnych deti zo starostlivosti, ak nejake ma, a povinnu sterilizaciu by si podla mna za svoj vykon zasluzila viac nez nejake mastne odskodne za svoju debilitu. Tento svet speje vazne totalne do sr.cek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.