První dáma Ivana Zemanová na dostizích: Poprvé bez manžela se i bála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

První dáma Ivana Zemanová na dostizích: Poprvé bez manžela se i bála!

První dáma byla na dostizích bez manžela postiženého záhadnu virózou.
První dáma byla na dostizích bez manžela postiženého záhadnu virózou. (Aha! - Ladislav Křivan)

Na oficiální akci si v sobotu poprvé sólo vyšla první dáma Ivana Zemanová (48). Neměla to ale vůbec jednoduché. Jak totiž přiznala, koní se bojí. A to měla dekorovat vítěze dostihů!

Snad každý čekal, kdy z limuzíny vystoupí i její manžel, prezident Miloš Zeman (68). Ten ale zřejmě v tu chvíli ležel doma v posteli a snažil se vypotit údajnou virózu. Na dotazy novinářů, jak se cítí poprvé bez mužského protějšku, první dáma odpovídala sebejistě: „Jsem plnoletá a samostatná, tak nevím, co vás na tom překvapuje.“

V blízkosti závodní dráhy už ale musela bojovat s obavami. „Přiznám se, že z těch tvorů mám respekt a velkou úctu,“ vyzradila na sebe první dáma. Když kolem ní kůň proběhl, ucítila prý velký šok. Pak ale vlastní strach překonala a dokonce si i jednoho z koní pohladila.

Včera večer se, tentokrát i s manželem, zúčastnila ještě další události. Prezidentský pár zahájil 68. ročník mezinárodního hudebního festivalu Pražské Jaro.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.