Poslední chvíle Margaret Thatcherové: Děti se na ni vykašlaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslední chvíle Margaret Thatcherové: Děti se na ni vykašlaly!

Dvojčata líbají Margaret Thatcherovou před odchodem do školy.
Dvojčata líbají Margaret Thatcherovou před odchodem do školy. (Foto profimedia.cz)

Kromě politiky zasvětila bývalá britská premiérka Margaret Thatcherová (†87), která v pondělí zemřela na mrtvici, celý život svým dvěma dětem. Je proto smutné a zarážející, že dvojčata Carol a Mark (59) u ní v jejich nejtěžších chvílích nebyla.

Carol a Mark žijí dlouhodobě v kontinentální Evropě a oba se odmítali vrátit do Londýna, když to šlo se zdravím jejich matky z kopce. Proto s ní nebyli ani v její poslední hodině, nepodílejí se na přípravách posledního rozloučení. Do Británie se chtějí vrátit až v den samotného pohřbu a hned po obřadu zase hodlají odcestovat.

Nevydali ani žádné prohlášení k smrti své matky. Celá Británie čekala, že vzdají baronce Thatcherové za její zásluhy osobní hold. Obě děti vedly od 80. let se svou matkou časté hádky, které vyvrcholily tím, že se odstěhovaly mimo Británii. Carol zakotvila ve Švýcarsku, Mark po mnoha štacích dnes údajně žije ve španělské Marbelle. Právě on zlomil Železné dámě srdce, když byl zapleten do mnoha finančních skandálů a jednou byl dokonce i zatčen.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.