Umlátil svoji družku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Umlátil svoji družku!

Robert Pešat včera před soudem.
Robert Pešat včera před soudem. (Foto Aha! – Ivana Žáková)

Katka (†36) si prožila s partnerem Robertem Pešatem (42) peklo na zemi. Milovala ho až za hrob, a to doslova! Loni v květnu nepřežila jedno z jeho častých napadení. Mámu malého Daniela (10) umlátil. Včera za to tyrana poslal soud na 14 let do vězení.

Pešata partnerkou Katku týral od počátku vztahu, dlouhých devět let. Při posledním napadení v ostravském bytě ztratil veškeré zábrany a kopáním do hlavy jí způsobil krvácení do mozku. Žena upadla do bezvědomí., Pešata ale zavolal záchranáře až následující den.

Ti našli už jen bezvládné tělo. Muž byl obžalován z vraždy. Tvrdil však, že je nevinný a zranění měla Katce způsobit jen přezka pásku od kalhot, které po ní údajně hodil. „Ano, měli jsme doma Itálii, ale Kačenku jsem miloval a dělal jsem pro ni všechno na světě. Měla se u mě jako princezna,“ dušoval se před soudem. Ten mu ale neuvěřil a poslal ho na 14 let za mříže.

Katka před tím, než Pešatu poznala.


Autor:  jh,iža

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.