Hrůza u bankomatu: Dívku (22) zřídil její přítel (27), protože mu stroj nedal peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrůza u bankomatu: Dívku (22) zřídil její přítel (27), protože mu stroj nedal peníze!

Fotografie
Fotografie (internal)

Neskutečně brutální útok se odehrál poté, co mladý muž zkoušel vybrat z bankomatu peníze, ale stroj mu oznámil, že nemá dostatek finančních prostředků. Jeho vztek se přenesl na jeho mladou přítelkyni, které dokonce dupal po hlavě!

Toby, jak se mladý Angličan jmenuje, přišel o práci a svou bezmoc utápěl v alkoholu. Ten den vypil několik panáků tequily a pár piv. Pak se rozhodl vybrat ještě nějaké peníze z bankomatu, který mu ale nesmlouvavě oznámil, že na účtu už žádné libry nemá. Podle svědků Toby poté jen cosi nesrozumitelně zabručel a od stroje na hotovost odešel.

Jenže se nešel domů prospat, ale rozhodl se za nedostatek peněz pomstít tomu, kdo byl zrovna nejblíže. Volba tedy padla na jeho nic netušící dvaadvacetiletou přítelkyni Lorettu. Vrhnul se na ní jako šílenec, jednou rukou ji přišpendlil ke zdi a druhou, zatnutou v pěst, jí začal mlátit jako zběsilý do obličeje. „Bylo to strašně rychlé a nečekané, nestihla jsem se vůbec bránit,“ prozradila později Loretta, která po útoku skončila na několik týdnů v nemocnici.

Toby jako pomatený svými klouby znovu a znovu decimoval obličej nebohé dívky. Pak jí začal mlátit hlavou o zeď. Když upadla na zem, kopal ji do hlavy a dupal na ni. Loretta volal o pomoc, která ale přišla pozdě. Toby ji mezitím zřídil k nepoznání, oteklá oční víčka jí nešla týdny otevřít! Poté, útok přestal, se muž jen otočil a odešel ke svým rodičům.
Zatímco Loretta putovala do nemocnice s vážnými zraněními, pro Tobyho se vydala policie. Jenže on se nehodlal jen tak vzdát. Jednoho z mužů poplival a snažil se ho také zpracovat pěstmi, druhému se snažil vyškrábat oči. Budete se asi divit, ale ve vězení neskončil.

Stejně jako u nás, tak i ve Velké Británii totiž zákony někdy pokulhávají. Toby byl už před útokem v podmínce, ale soud ho do vězení poslat nechtěl. Prý by si totiž odseděl za tento útok čtyři týdny a museli by ho pustit. Raději mu tedy nechali běžet podmínku a čekají, co dál provede. Pokud by znovu útočil, šel by do vězení na delší dobu. Navíc bylo přihlédnuto k tomu, že projevil lítost a vymlouval se na alkohol. Musí tak jen zaplatit pokutu a k dnes už bývalé přítelkyni se nesmí dva roky přiblížit.



Autor:  ph

Přečtěte si
mandat
15. 4. 2013 • 16:53

 Ja bych ho dal vykastrovat, hned by byl krotkej.

mnpv
25. 3. 2013 • 20:01

S tím kapitalismus nemá nic sdpolečného. Hovado je hovadu v jakémkoliv režimu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.