Invalidní důchodkyně (45) je ochotná umřít za Klause! Nebude jíst, dokud ho neočistí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Invalidní důchodkyně (45) je ochotná umřít za Klause! Nebude jíst, dokud ho neočistí!

Důchodkyně Jiřina Sýkorová drží hladovku.
Důchodkyně Jiřina Sýkorová drží hladovku. (Foto Aha! – Jiří Čada)

Jen sklenice šťávy z červené řepy a nejrůznější čaje udržují při životě Jiřinu Sýkorovou z Třebíče (45). Již třetí týden drží hladovku proti rozhodnutí senátorů pohnat exprezidenta Václava Klause před soud. Podezřívají ho z velezrady…

Invalidní důchodkyně žádá členy horní komory parlamentu o okamžité stažení této žaloby. Politici se s ní ale nebaví.
Žena deníku Aha! přiznala, že jí znatelně ubývají síly, přesto je rozhodnuta v hladovce proti údajné hlouposti senátorů dál pokračovat. S okolním světem, vzhledem k tomu, že nevychází ze svého bytu, je ve spojení prostřednictvím počítače a svých dvou synů, kteří ji pravidelně navštěvují.

„Myslím, že vydržím při životě ještě tři až čtyři další týdny,“ vysvětluje zcela bez emocí paní Sýkorová. Ta je stále za exprezidenta Klause rozhodnuta položit život, pokud prý senátoři nedostanou rozum. Sílu čerpá z nejrůznějších čajů, zeleninové šťávy a také z knih, které čte.

„O hladovce se dozvídám vše z knihy Člověk za hranicemi svých sil a zatím to sedí,“ říká umanutá hladovkářka.


Autor:  čad

Přečtěte si
repro
22. 3. 2013 • 13:27

Dobrá dietka

svatadala
22. 3. 2013 • 07:35

neznám prezidenta, na kterého by Češi časem nenadávali. Hladovka je dobrá možná na zhubnutí a očistu těla, ale jinak je to k ničemu. Klaus o tom neví, nikoho to nezajímá, tak vám nezbyde, než si najít dobré míso na hřbitově, kam vás brzy uloží. Na světě je tolik hezkých věcí, pro které stojí zato žít a jeden Klauz a jeho očista za to nestojí. Navíc to s tou amnestií vážně posr.al.

zadnice
20. 3. 2013 • 10:32

To opravdu, ale opravdu nebude žádná škoda.

tondapraha
20. 3. 2013 • 09:36

Tak at,ta bláznivá žeská,pojde.Ale než natahne bačkory,měli by ji ješte sebrat,ten inv.duchod.To hladový,kvuli tomu pravému!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.