Malá jezevčice Sandy se zakousla do zloděje: Zachránila paničku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Malá jezevčice Sandy se zakousla do zloděje: Zachránila paničku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když si Petra V. (20) pořídila malou dlouhosrstou jezevčici, vůbec ji nenapadlo, jak velké srdce ochranáře v tak malém hrudníčku bije. Sandy nebyl ani rok, když ukázala, že umí bojovat na život a na smrt, aby zachránila svou paničku. V parku, kde se pravidelně procházely, totiž Petru přepadl zloděj!

Každý večer po práci chodila Petra se Sandy na obvyklou procházku po parku, vždy ve stejnou dobu a zcela stejnou trasou. „Takhle jsem vždy ukončila svůj den. Cítila jsem se pak o něco lépe. Na tuto procházku ale jen tak nezapomenu,“ vypráví Petra. Z veselého venčení se stal horor!

Koule na noze

Petra seděla na lavičce, když tu náhle Sandy zpozorněla.„Zprvu jsem tomu nevěnovala žádnou pozornost, ale pak přišel šok. Objevil se přede mnou chlap a chtěl mi vzít tašku,“ líčí Petra, které zloděj vyhrožoval. Byla vyděšená, ale tašky se vzdát nechtěla, protože v ní měla všechny doklady. Začala proto křičet, jenže pomoc nikde. Muž strčil do Petry, až upadla na zem, a tašku jí konečně vyrval, ale utíkat nemohl, protože jezevčice se mu zakousla do nohy. „Vůbec jsem ji nepoznávala,“ vzpomíná na děsivý zážitek její panička.

Velká záchranářka

„Nakonec přiběhli lidé, co slyšeli křik. Sandy chlapa pustila a běžela ke mně. Začala mně olizovat,“ pokračuje Petra. Zloděj sice vzal nohy na ramena, ale utekl s prázdnou, tašku raději zahodil. „Nebýt tehdy Sandy, má procházka by možná skončila neštěstím,“ dodává.


Máte psího hrdinu?

Pokud i váš pejsek udělal něco mimořádného, přihlaste ho do soutěže Můj malý velký hrdina na stránkách www.mujhrdina.cz.

Své pejsky můžete registrovat až do konce února 2013.


Autor:  bk

Přečtěte si
tenerife
23. 2. 2013 • 14:50

nosím přes rameno malou kabelku, mám v ní klíče,mobil a srací sáčky,tak co je na tom k nepochopení?

jiriforman
14. 2. 2013 • 17:07

Já zase neznám větší hňupy než jsi ty a bohatypodniikatel, a větší kravku než je hillaarkaa.

mnpv
14. 2. 2013 • 11:34

Třeba měla paní v kabelce klíče, mobil, kapesník možná pár drobných, co víš. Nechtěla mít vycpané kapsy nebo se jí nechtěly předělávat věci, tak chňapla kabelku, hodila ji přes rameno a šla se psem. Co na tom nemůžeš pochopit?

zadnice
14. 2. 2013 • 09:49

Ty toho neznáš víc!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.