Povánoční slevy značkového oblečení - doprava zdarma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Povánoční slevy značkového oblečení - doprava zdarma!

Pánská značková móda od Armani, Ralph Lauren, Burberry, Gant a další s výraznými povánočními slevami. Jen do 10.ledna 2012 navíc s dopravou zdarma!
Pánská značková móda od Armani, Ralph Lauren, Burberry, Gant a další s výraznými povánočními slevami. Jen do 10.ledna 2012 navíc s dopravou zdarma! (Italiedoskrine.cz)

Jen ty nejluxusnější značky dámského a pánského oblečení jako je Burberry, Armani, Tommy Hilfiger, La Martina, Fred Perry, Hugo Boss či Gant najdete nyní na e-shopu Italiedoskrine.cz za bezkonkurenční ceny v rámci povánočních mohutných slev, které platí jen do 20.1.2013!

Nejvíce značek v limitované akční nabídce

Zimní kolekce kabátů, svetrů, péřových vest a mikin či stálá klasika: polo trička s krátkým či dlouhým rukávem, bundy a košile, to vše pod záštitou těch nejluxusnějších značek, na které běžně jen mlsně koukáme před nablýskanou výlohou.

Pánská značková móda od Armani, Ralph Lauren, Burberry, Gant a další s výraznými povánočními slevami. Jen do 10.ledna 2012 navíc s dopravou zdarma!

Na e-shopu Italiedoskrine.cz jsou však nyní tyto značky dostupné pro každého...a je z čeho vybírat! Burberry, La Martina, Armani, Tommy Hifliger, Hugo Boss, Fred Perry, Desigual...za více než poloviny běžné ceny. To vše navíc s výrazným  bonusem - dopravou zdarma!

Pozor, tato akce trvá jen do 20.1.2013!

Značkové oblečení Burberry, Armani, Hilfiger, Guess, Desigual, Hugo Boss a další - NEJnižší ceny, NEJširší výběr, DOPRAVA ZDARMA - Jen do 10.12.2012.

Kompletní nabídka značkového oblečení ZDE

Speciál Burberry - exkluzivní šály a šátky

Značkové oblečení Burberry, Armani, Hilfiger, Guess, Desigual, Hugo Boss a další - NEJnižší ceny, NEJširší výběr, DOPRAVA ZDARMA

Nebude-li sedět velikost – možnost okamžité výměny!

Určitě jste to již zažili – nakoupili jste si oblečení po internetu a neseděla Vám velikost. Toho se obává většina zákazníků, na e-shopu Italiedoskrine.cz se však žádných komplikací bát nemusíte. Pokud Vám velikost nebude sedět, obratem Vám bude takové zboží bezplatně vyměněno.

Více info ZDE

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.