Žena (†23) v Kroměříži uhořela? Ne, byla to vražda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žena (†23) v Kroměříži uhořela? Ne, byla to vražda!

Za těmito okny hořela zavražděná žena.
Za těmito okny hořela zavražděná žena. (HZS zlínského kraje)

Žádná nešťastná náhoda, ale zločin. Ženu (†23), jejíž ohořelé tělo našli v sobotu hasiči při likvidaci požáru v paneláku v Kroměříži, nezabil oheň, ale vrah.

Pitva podle vyšetřovatelů včera potvrdila, že zemřela násilnou smrtí před vypuknutím požáru. „Případ vyšetřujeme jako vraždu,“ potvrdila mluvčí policie Zlínského kraje Jana Macalíková.

Tím ale drama nekončí. Jen sedm minut po nahlášení požáru spěchali hasiči k vozu, který naboural v plné rychlosti u obce Popovice na Kroměřížsku do stromu.

Řidiče (†29) našli záchranáři ve vraku mrtvého. Obě smrti spolu zřejmě souvisejí. „Nehodu vyšetřujeme jako sebevraždu. Z vyšetřování vyplývá, že se oba zemřelí znali,“ dodala mluvčí. Nepotvrdila ale, že by sebevrah byl zároveň útočníkem. „Souvislosti neznamenají, že by vrahem musel být muž, který při nehodě zemřel. Pachatele vraždy zatím nemáme, ale určitá podezření jsou,“ uvedla Macalíková.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.