Andílek? Je to král grázlů: Kope učitelky do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Andílek? Je to král grázlů: Kope učitelky do hlavy!

Tohohle andílka vyloučili ze školy.
Tohohle andílka vyloučili ze školy. (Profimedia.cz)

Andělský úsměv, nevinné oči... To je ale sladký chlapeček! Jistě to bude premiant třídy a miláček učitelů. Omyl! Za tváří blonďatého andělíčka se skrývá pořádný lotr! Malý Logan Steed (5) je hotový postrach a král všech grázlů! A bohužel nejde ani zdaleka jen o tradiční dětské lumpárny...

Loganovi se ve škole očividně nelíbilo už od prvního dne. Od začátku byl vůči ostatním dětem velmi agresivní – své spolužáky kopal, kousal, oháněl se po nich pěstmi a házel jejich svačiny z oken i po třídě. Pravidelně ničil školní vybavení a kradl ostatním dětem věci. Respekt u něj neměl ani pedagogický sbor. V nestřeženém okamžiku jednu učitelku kopl do obličeje, když se sklonila k židli!

Rozvedení rodiče mladého výtržníka Cameron (27) a Laura (22) byli o jeho nevhodném chování pravidelně informováni. Když se problémový žák neuklidnil, byl ze školy »v zájmu bezpečí ostatních dětí« vyloučen a v současné době za ním (vyděšení) učitelé docházejí domů. Tam se ale jeho agresivita údajně neprojevuje a poslouchá na slovo.


Rodiče dokonce z jeho výtržnictví viní školu! Jejich syna totiž »kazí« to, že se s ním spolužáci nebaví. „Je to chytrý chlapec a vy mu bráníte v rozvoji,“ komentovala jeho vyloučení ze školy matka. V současné době za ním dochází učitel domů, výuka probíhá v přítomnosti rodičů – bezproblémově! Matce se ovšem nelíbí, že je Logan izolovaný od ostatních dětí.

Přečtěte si
vykutalena.vdova
23. 12. 2012 • 10:26

Maminka má takový oduševnělý výraz...asi to bude moc chytrá paní...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.