Kristelová žaluje: Novotný mě zneuctil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kristelová žaluje: Novotný mě zneuctil!

Kateřina Kristelová zažalovala Novotného. Prý jí »mocinky ubližuje«…
Kateřina Kristelová zažalovala Novotného. Prý jí »mocinky ubližuje«…

PRAHA (daz) – Poměrně neznámá moderátorka Kateřina Kristelová (29) je vzteky bez sebe! Protekční fracek Pavel Novotný (28) si ji vybral za terč svých srandiček a tu to tak rozzuřilo, že na něj podala žalobu!


Novotného zažalovala kvůli jeho videu »Smrt Kateřiny Kristelové« v internetové televizi Stream.cz. V nahrávce jsou podle žaloby zobrazeny hrubě urážlivé výroky vůči Kateřině jako například »Brala drogy! LSD, heroin«, »Kristelová lže, krade a neplatí daně« a »Musí zemřít«. Právníkům moderátorky se nelíbila ani fotka Kristelové se zapíchnutými šipkami a vidličkou, z čehož vyvozují, že jí Novotný přeje smrt. Navíc si myslí, že kvůli videu ji málem vylila z práce televize Óčko.

Kristelová žádá jako odškodnění třicet tisíc korun a omluvu. Pavel se na soud těší. „Kateřinu mám rád! Proto o ní všude mluvím. Musím přece pomoci méně úspěšné kolegyni k tomu, aby se konečně stala známou. Kdybych o ní nemluvil a netočil videa, nikdo by si jí nevšiml. Pomohl jsem jí ke slávě, která jí tak zoufale chybí,“ říká Novotný, podle něhož si moderátorka neuvědomuje, že čím víc o jeho provokacích mluví, tím víc lidí to zaujme.

Kliknutím zvětšete


archiv Pavla Novotného

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.