»Fotomodel« Pavel Novotný se zbláznil: Paroduje erotický kalendář Kristelové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»Fotomodel« Pavel Novotný se zbláznil: Paroduje erotický kalendář Kristelové!

Kristelová má raději balvany, Novotný šutříky
Kristelová má raději balvany, Novotný šutříky

PRAHA (daz) – Protekční fracek Pavel Novotný (28), syn baviče Petra, ukázal fanynkám sošné panděro! Po vzoru svého nenáviděného idolu, »moderátorky« Kateřiny Kristelové (29) nafotil erotický kalendář.


Zatímco Kateřina odjela kvůli snímkům až do Venezuely, Pavlovi stačilo Máchovo jezero. „Kvůli focení jsem strašně hubl. Dělal jsem tisíc dřepů denně, stejně jako Jaromír Jágr v pubertě. V posilovně jsem byl od rána do večera. Jarda měl pravdu, je to znát,“ chlubí se pyšně Pavel.

„Moc jsem se vzniku kalendáře bránil, ale když vám dnes a denně spousta krásných holek i fešáků říká, že z vás sálá vášeň a že jste erotický symbol generace, tak prostě nejde nepodlehnout,“ říká se smrtelně vážnou tváří Novotný.

Kliknutím zvětšeteAby vyniklo jeho mužné tělo, nechal si pro focení depilovat levou nohu. „Po vzoru Katky Kristelové jsem se ale rozhodl neholit si knír,“ krčí rameny provokatér Novotný.

A co na to Kristelová? „Nechala z internetové televize Stream.cz odstranit video z fotografování. To je cenzura! A prý bude žaloba, že ji pronásleduju jako úchylák. Můj advokát se už těší na souboj dravce s myší,“ usmívá se Pavel. Křest limitované edice kalendáře se uskuteční 30. června za účasti Libora Boučka a Agáty Hanychové. „Výtisk číslo jedna vydražíme. Výtěžek? Přemýšleli jsme o dětských domovech, ale je finanční krize, blíží se léto a párty, a tak to půjde na moje konto,“ dodává Novotný. A slibuje, že si natolik váží lidí, kteří si jeho kalendář pověsí na zeď, že už další kalendář fotit nebude. „Jen když se ozve Playboy, ukážu víc!“ dodává.


Foto: Boom TV, ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.