Pavel Louda: Byl prokletý, chtěl se zabít! Teď sám vymítá ďábla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Louda: Byl prokletý, chtěl se zabít! Teď sám vymítá ďábla!

Pavel Louda z Plzně má doma něco, co vypadá jako ďáblova dílna.
Pavel Louda z Plzně má doma něco, co vypadá jako ďáblova dílna. (Aha! - Martin Pekárek)

Byl úplně na dně, nevěděl, kudy dál, nic mu nevycházelo, přemýšlel o sebevraždě. Tak začíná příběh Pavla Loudy (49) z Plzně. Vyléčila ho až známá pražská vědma Linda Dragonari (34). A příčina? Pan Louda byl prokletý! Ano, v tuto chvíli se pohybujeme v říši tajemna, temných okultních sil. Zabralo až odstranění kletby. Ne, to není historka z kategorie sci-fi, tohle se opravdu stalo…

Největší smolař na světě

Přišlo to z ničeho nic. Ze dne na den se na pana Pavla začala valit jedna rána za druhou. „Můj život šel najednou úplně do kytek a nešlo to zastavit. Nedařilo se mi v pracovním životě, kdy jsem třeba koupil vytunelovanou firmu. Ani v tom soukromém. Objevily se zdravotní problémy. Stíhal mě jeden neúspěch za druhým. I lidi, co mě znali, žasli, co se to se mnou děje,“ začíná vyprávění Pavel Louda.

Smůla se ho zuby nehty držela celé dva roky. „Nakonec jsem problémy začal řešit alkoholem a reálně začal uvažovat o sebevraždě,“ dodává. Že by mohlo jít o prokletí, ho tehdy ani ve snu nenapadlo. „Říkal jsem si, že jsem ten největší smolař na světě,“ přiznává.



Osudné setkání…

Až náhodné setkání po delší době s jeho známou Lindou Dragonari, která se věnuje magii, zafungovalo. „Vyprávěl jsem jí, co se děje a ona brzy zjistila, že jsem prokletý. A to dost silně. Když kletbu odbourávala, tak při první seanci omdlela, jak jsem toho byl plný,“ popisuje pan Pavel.
Výsledek se však prý dostavil okamžitě. „Vše se začalo obracet v dobré. Našel jsem si práci a začal zase normálně žít. Zní to jako pohádka, ale je to tak,“ konstatuje muž, který dokonce ví, kdo ho proklel. „Víte, neakceptoval jsem jeden požadavek a ta dotyčná osoba mě nechala za peníze od jedné profesionálky »proklít«. Zadání bylo dostat mě na kolena, což mělo vést k mému úplnému konci,“ vysvětluje příčiny své dvouleté doby temna.
A máme rázem ve hře negativní čarodějné mocnosti. Zjevně existují spirituální síly, které vás mohou zničit. Zajímavý kšeft…

Zachránil holčičku, která nemluvila

Vyhrabal se z nejhoršího, začal se o tuhle specifickou magii zajímat více. Věřil tomu, začal číst literaturu a rozvíjet své magické schopnosti. „Učil jsem se právě u mé zachránkyně Lindy. Po několika letech jsem si udělal živnost a teď pomáhám lidem i já. Beru to jako své poslání. Mělo to tak zkrátka být. V republice se prokletí a kletbám oficiálně věnujeme pouze my dva,“ poznamenává.

Na co má živnostenský list? Spadá prý do živnosti mimoškolní výchova, vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Hmm, zajímavé; něco jako koncese vymítač ďábla.

Má za sebou i první úspěchy. Ze životní krize »vytáhl« už desítky lidí. „Nezapomenu třeba na čtyřletou holčičku, která najednou přestala mluvit a komunikovat s okolím. Lékaři byli bezradní, nevěděli, co s tím. Její život do normálu jsem pomohl vrátit až já. Po terapii začala opět mluvit,“ uvádí Pavel Louda.

Kde s kumulují negativní síly?

A jak »léčba« probíhá v praxi? „Člověk přijde, řekne svůj příběh. Základem je, aby měl k nám absolutní důvěru. Při konzultaci zanalyzujeme, o co se jedná a jaké to má příčiny,“ poodhaluje zákoutí terapii Louda. Pak se s klientem dohodne na odstranění. „Nejedná se o hypnózu,“ upozorňuje pan Pavel. Odstranění problémů může dokonce probíhat jen pomocí fotografie! Negativní prokletí se kumuluje v povědomí mysli, ani bychom o tom měli tušení. „Ovlivňují to energetické systémy a přes ně to rozesílá naše fyzično. To vše koresponduje s astrálem, kde se »zapíše« patologický vzorec, který se projevuje v podobě smůly a nepřízně osudu.“ Tohle zní už jako duchařina, ale proč ne. Věřme tomu. „Následný požadavek se pak vysílá k nám spřízněným božstvům a s jejich pomocí je zpracován »velkým kosmickým počítačem universa«.“ Čemuž už není vůbec rozumět.

Zásadní pro nás je pohled do pracovny pana Loudy. Vypadá jako pekelná laboratoř. Sušená žába, satanistické artefakty, pentagram. A tři šestky, číslo antikrista. Brr. S tímhle pánem je lepší souhlasit!

Jaké jsou způsoby prokletí?

Nepřímé: Někdo za negativních okolností vyřkne něco zlého a astrálním způsobem to na dotyčném ulpí.
Přímé: Jedinec si jej za peníze objedná.
Rodové: Pochází z hluboké minulosti a mohou za to nevyřešené vztahy, závist a zloby. V rodině se pak pravidelně vrší nepříjemné věci, umírají děti, přicházejí nemoci, sebevraždy.

Kdo je Linda Ileana Dragonari?

Čarodějka, vědma a léčitelka. Ubírá se cestou tradičního čarodějnictví. Už od dětství mívala vize a možná i proto ji přitahovaly mystika a magie. V jedenácti letech začala zkoušet různá orákula a studovat knihy související s magií. Dnes patří ke světové špičce ve svém oboru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.