VIDEO Týraní kluci z kauzy Kuřim: Ondru (13) a Jakuba (15) zradil otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO Týraní kluci z kauzy Kuřim: Ondru (13) a Jakuba (15) zradil otec!

Otec Radek Coufal.
Otec Radek Coufal. (Petr Podroužek)

Prožili obrovské peklo, tehdy osmiletého a desetiletého chlapce zavírala jejich matka Klára Mauerová (37) a teta Kateřina (39) do psích klecí, svazovali je, típali o ně cigarety či je topili v lavoru. Teď Ondru (13) a Jakuba (15) zradil otec...

„Otec se o děti vůbec nezajímá. Nejenže neplatí výživné, ale není schopen jim napsat ani SMS, natož je navštívit. Tvrdí, že nemá na telefon, ale jistě by mohl aspoň pěšky dojít ke škole a zeptat se, jak se mají. Totálně je zradil,“ uvedl včera u soudu v Brně advokát Jiří Machourek, který zastupuje chlapcovu babičku Elišku a dědu Ladislava Mauerovy. Ti tam žádali o svěření kluků do pěstounské péče. Jejich matka sedí v opavské věznici, kde si odpykává 9letý trest. Otec Radek Coufal (44) se o syny poté, co jejich týrání vyplynulo na povrch, staral jen krátce. Od té doby jsou v péči prarodičů.

Video se připravuje ...

„Jediný důvod je ten, že prarodiče chtějí, aby se děcka vrátila k matce. Jsem bez práce a tím pádem bez peněz a nemám prostředky, abych se o kluky staral,“ stěžoval si Coufal. Soud o výchově nerozhodl, jejich opatrovníkem zůstává Magistrát města Brna.


Co u soudu zaznělo?

✔ Eliška Mauerová, babička chlapců: „Kluci jsou už ve věku, kdy dokážou vyjádřit vlastní názor.“

Radek Coufal, otec: „Prarodiče Mauerovi bojovali od začátku, aby kluci byli svěřeni do jejich péče.“

Jiří Machourek, advokát Mauerových: „Babička a dědeček jsou schopni se o kluky postarat. Ti jsou znovu ve styku s matkou. Původně to bylo pouze písemně, nyní i osobně. Navštěvují ji ve vězení a jsou velice rádi, že se s ní mohou opět stýkat. Jediná matka se totiž k celé situaci postavila kriticky.“



Přečtěte si
hejpockej
9. 5. 2017 • 05:12

Chlapci maji pravo vzit kulomet a vsechny socialni pracovnice a soudce co v tom maji prsty postrilet, vcetne matky, baby , dedka a dalsi zrudy co je tyrali.

hejpockej
9. 5. 2017 • 05:09

a jeste baba s dedkem chce a nabadaji chlapce aby matce odpustili a stykali se sni, je tohle normalni? Tohle je psychicke tyrani a vydirani chlapcu, okamzite by se meli chlapci odebrat a dat do pestounske pece, daleko od matky i baby s dedkem.

hejpockej
9. 5. 2017 • 05:06

prarodice jsou odporny hnus, kde byli kdyz kluky tyrali? Ze nic nevedeli? Svine prolhany. Co jsou hluchy a slepy? Mentalne zaostaly? Nebo delali to same, proto s dcery vyrostla zruda? A klukum vymejvali od samyho pocatku mozky aby matce odpustili? Odprasknout je na miste. I s matkou. JAk je mozny, ze tohle socialka a psychiatri dopustili? Podle nich je zdrave a normalni aby se chlapci, jeste nezletily, stykali po tom vsem s matkou? Bordel nejvetsiho kalibru, neni divu ze Norsko nechce vydat deti do Ceska, do takovyho bordelu, ktery nedokaze ochranit ani takto tyrany deti. Hnus Ceska Justice!!!Hnus Ceska vlada!! Hnus Ceska socialka!

gordon
26. 10. 2012 • 15:15

SOUHLAS.To Brno je stejně nějak pošahané,případ se táhnul přes doktorky medicíny,přes soudkyně,sociální pracovnice,žádná z nich nebyla potrestána, a dál bylo ticho a vše při starém.Kdyby se neozvala veřejnost,pustily i ty dvě zrůdičky.

gordon
26. 10. 2012 • 14:38

souhlasím s příspěvky nade mnou.Nikomu z této fanatické rodiny bych nesvěřila ani psa,natož děti.Kluci si zaslouží lásku a pohlazení,to u těchto nestvůr těžko mohou čekat,už se zase bratří a kamarádí mezi sebou, dceři odpustili.Už se objevil vůdce mravenců Josef Škrdla?Nebo už je "omilostněn"?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.