Když se tatér ponoří hodně hluboko do dekoltu... Tetování do podprsenky! A dalších 11 zajímavých kérek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Když se tatér ponoří hodně hluboko do dekoltu... Tetování do podprsenky! A dalších 11 zajímavých kérek!

Asi hodně oddaná fanynka seriálu Star Trek. Co když má její přítel raději Simpsonovy? Nebo Červeného trpaslíka? Najde se v Česku podobná sympatizantka s Chalupáři? Kemra se Sovákem na prsou… Proč ne?
Asi hodně oddaná fanynka seriálu Star Trek. Co když má její přítel raději Simpsonovy? Nebo Červeného trpaslíka? Najde se v Česku podobná sympatizantka s Chalupáři? Kemra se Sovákem na prsou… Proč ne? (Profimedia.cz, ara)

Není to nic originálního, žádná převratná novinka. Kakaová diva Rihanna (24) se pochlubila v týdnu zbrusu novým tetováním, na Facebooku odhalila částečně své poprsí a pod ním… Zajímavý egyptský motiv.

Jako pod stříškou rozpíná pod ňadry zpěvačky bohyně Isis své perutě. Vkusné, nápadité. Navíc je to pocta zemřelé babičce, která ve věku čtyřiaosmdesáti let podlehla rakovině.

Ovšem v dekoltu i pod prsy je tetování už vcelku všední věcí. Podívejte se na speciální kérky, které si dokážou odvážné ženy (i muži) navymýšlet a šikovní tatéři realizovat…

Někdo chce mít na hrudi Star Trek, jiný Hvězdné války, další kytičky, ornamenty, či dokonce podobizny svých dětí…



Autor:  mich

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.